Povezane vesti
Generalni sekretar Zajednice Superligaša: Hoćemo VAR, a stadione nemamo!
Hot sport 26.12.2018
Generalni sekretar Zajednice Superligaša Srbije odgovorio je Partizanu na zahtev da se u srpski fudbal uvede VAR sistem. Darko Ramovš govorio je za list ‘Alo’ o uvođenju VAR sistema u Superligu Srbije i ponovo je istakao da je to za sada nemoguća… »
Iz Zajednice po “stoti“ put: Kod nas je nemoguće uvesti VAR
Mozzart sport 26.12.2018
Pa nije video tehnologija prevashodna za naš fudbal! Imamo mi probleme koji su naši. Evropske lige bave se stvarima kojima ćemo se mi baviti tek za 10 ili 15 godina. Mi prvo moramo da rešimo probleme sa terenima, stadionima, uslovima... Iz Partizana… »
Vesti dana »

Građani Dejana Vuka Stankovića iz zgrade Banovine ispratili povicima "ua", i on im odgovorio sa jednim "ua"
N1 Info pre 8 minutajoš 46 povezanih

Mariniki se posle blama u moroviću priviđa koka na Tahitiju! Đilasova zamenica besramno, bez dokaza udarila na predsednika Vučića: Sad izmislila šverc droge!
Kurir pre 12 minutajoš 31 povezana

"Bila je u plamenu, ljudi su se previjali od bolova": Među povređenima u Koloradu i žena koja je preživela Holokaust, isplivale jezive ispovesti svedoka: "Je**te se, treba da umrete"
Blic pre 4 satijoš 34 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 4 satijoš 21 povezana

Mali: Srbija zainteresovana za koncesiju dva aerodroma u Crnoj Gori
Biznis.rs pre 38 minutajoš 18 povezanih