Повезане вести

Нови детаљи хаоса у "задрузи": Током туче ударили радника обезбеђења

Нови детаљи хаоса у "задрузи": Током туче ударили радника обезбеђења

Блиц 26.12.2018
Током свађе која је синоћ избила између Јелене Крунић и Салета Труа дошло је до физичког обрачуна приликом ког се на мети нашао и радник обезбеђења. До обрачуна је дошло када је Јелена побеснела на свог дечка Салета јер је… »
Залеће се на мене, а зна да су ме тукли бивши и отац: Врисак Јелене Крунић одјекивао кућом, потпуно се погубила! Направила је…

Залеће се на мене, а зна да су ме тукли бивши и отац: Врисак Јелене Крунић одјекивао кућом, потпуно се погубила! Направила је…

Курир 26.12.2018
Јелена Крунић ушла је у жестоку расправу са репером Салетом Труом, са којим је била у вези, а на крају је доживела нервни слом. Сале је рекао Петрућију како најбоље да има односе са Ребеком Поповић у купатилу, а да не пропадну у… »
Жестока свађа ноћас у задрузи: Јелена Крунић дозивала покојног оца, репер завршио у затвору

Жестока свађа ноћас у задрузи: Јелена Крунић дозивала покојног оца, репер завршио у затвору

Блиц 26.12.2018
Јелена Крунић сазнала је синоћ да је њен дечко Сале Тру саветовао Петрућија са којим је Јелена имала односе како да он и Ребека не пропадну кроз каду, па је тада открио и да су он и Јелена имала секс у купатилу. Њ је то много… »

Вести дана »