Povezane vesti
Kija se oglasila nakon Karleušine izjave da je njena majka hranila Duška Tošića, pa ispričala još nešto!
Telegraf 26.12.2018
- Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - objasnila je Kristina. Nakon što je Jelena Karleuša javno ispričala da ju je Duško Tošić zamolio da ne… »
"On je bio moje mače, bilo mi ga je žao!" Kijina mama progovorila o vremenu kad je hranila Tošića, pa otkrila nove detalje
Telegraf 26.12.2018
Nakon što je Jelena Karleuša otkrila detalje nikad ispričane priče o Dušku i Kijinoj mami, Nadica se rado prisetila svega u vezi sa Tošićem. Nakon što je Jelena Karleuša sinoć kod Ognjena Amidžića prvi put ispričala priču o njenom suprugu Dušku Tošiću i… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 1 satjoš 69 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 1 satjoš 37 povezanih

Masovno trovanje hranom kod Vranja, hospitalizovano četvoro odraslih i dvoje dece
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Pojačana kontrola brzine: MUP od 4. do 10. avgusta sprovodi međunarodnu akciju
In medija pre 2 satajoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane