Povezane vesti
Aleksandar Karađorđević ponudio dokaze: Država da nam vrati Beli dvor!
Večernje novosti 26.12.2018
Njegova reakcija usledila je posle odluke Upravnog suda da poništi rešenje Agencije za restituciju kojim se odbija povraćaj ili obeštećenje dvorskog kompleksa, oduzetog posle rata. U IME svih građana čija je imovina nezakonito oduzeta kao i imovina… »
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević: Imam neoborive dokaze da je moj deda iz ličnih sredstava izgradio dvorove na…
Kurir 26.12.2018
BEOGRAD - Princ Aleksadar Karađorđević izjavio je danas da ima apsolutne i neoborive dokaze da je njegov deda Kralj Aleksandar I iz ličnih sredstava kupio, izgradio i održavao Kraljevski i Beli dvor u okviru kompleksa na Dedinju, te da pitanje… »
Karađorđević: Imam neoborive dokaze da je moj deda svojim novcem kupio Beli Dvor
Nova ekonomija 26.12.2018
Princ Aleksandar Karađorđević izjavio je da ima apsolutne i neoborive dokaze da je njegov deda Kralj Aleksandar I iz ličnih sredstava kupio Beli Dvor. Kako je naveo u pisanoj izjavi, Princ Aleksadar Karađorđević navodi da ima apsolutne i neoborive… »
Karađorđević: Imam dokaze da je moj deda iz ličnih sredstava izgradio Beli dvor
N1 Info 26.12.2018
Princ Aleksadar Karađorđević izjavio je da ima apsolutne i neoborive dokaze da je njegov deda Kralj Aleksandar I iz ličnih sredstava kupio, izgradio i održavao Kraljevski i Beli dvor u okviru kompleksa na Dedinju, te da pitanje vlasništva imovine… »
Princ Aleksandar: Imam dokaz, Beli dvor platio moj deda
Mondo 26.12.2018
Princ Aleksadar Karađorđević kaže da ima neoborive dokaze da je sva imovina njegove porodice, uključujući i Beli dvor, kupljena i građena iz ličnih sredstava njegovog dede Kralja Aleksandra Prvog, te zatražio njeno hitno vraćanje. U saopštenju… »
Princ Aleksandar: Imam dokaz da je Beli dvor platio moj deda
Radio 021 26.12.2018
Princ Aleksadar Karađorđević saopštio je danas da ima neoborive dokaze da je sva imovina njegove porodice, uključujući i Beli dvor, kupljena i građena iz ličnih sredstava njegovog dede Kralja Aleksandra Prvog, te zatražio njeno hitno vraćanje. U… »
Vesti dana »
Evo šta je odalo ubicu Balijagića: Dačić o akciji hapšenja, otkrio pod kojim uslovima će biti izručen Crnoj Gori
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
(Foto) crni dim iznad Bejruta: Najmanje 11 osoba poginulo u izraelskom napadu na Liban, u Gazi 19 mrtvih
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Sutra ujutro hladno sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i toplije
Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp imenovao niz novih kandidata za ključne pozicije u svom kabinetu: Za sekretara za finansije izabrao milijardera Besenta
Blic pre 58 minutajoš 12 povezanih