Повезане вести

Александар Карађорђевић понудио доказе: Држава да нам врати Бели двор!

Александар Карађорђевић понудио доказе: Држава да нам врати Бели двор!

Вечерње новости 26.12.2018
Његова реакција уследила је после одлуке Управног суда да поништи решење Агенције за реституцију којим се одбија повраћај или обештећење дворског комплекса, одузетог после рата. У ИМЕ свих грађана чија је имовина незаконито… »
Престолонаследник Александар Карађорђевић: Имам необориве доказе да је мој деда из личних средстава изградио дворове на Дедињу…

Престолонаследник Александар Карађорђевић: Имам необориве доказе да је мој деда из личних средстава изградио дворове на Дедињу…

Курир 26.12.2018
БЕОГРАД - Принц Алексадар Карађорђевић изјавио је данас да има апсолутне и необориве доказе да је његов деда Краљ Александар И из личних средстава купио, изградио и одржавао Краљевски и Бели двор у оквиру комплекса на Дедињу… »
Карађорђевић: Имам необориве доказе да је мој деда својим новцем купио Бели Двор

Карађорђевић: Имам необориве доказе да је мој деда својим новцем купио Бели Двор

Нова економија 26.12.2018
Принц Александар Карађорђевић изјавио је да има апсолутне и необориве доказе да је његов деда Краљ Александар И из личних средстава купио Бели Двор. Како је навео у писаној изјави, Принц Алексадар Карађорђевић наводи да има… »
Карађорђевић: Имам доказе да је мој деда из личних средстава изградио Бели двор

Карађорђевић: Имам доказе да је мој деда из личних средстава изградио Бели двор

Н1 Инфо 26.12.2018
Принц Алексадар Карађорђевић изјавио је да има апсолутне и необориве доказе да је његов деда Краљ Александар И из личних средстава купио, изградио и одржавао Краљевски и Бели двор у оквиру комплекса на Дедињу, те да питање… »
Принц Александар: Имам доказ да је Бели двор платио мој деда

Принц Александар: Имам доказ да је Бели двор платио мој деда

Радио 021 26.12.2018
Принц Алексадар Карађорђевић саопштио је данас да има необориве доказе да је сва имовина његове породице, укључујући и Бели двор, купљена и грађена из личних средстава његовог деде Краља Александра Првог, те затражио њено… »
Принц Александар: Имам доказ, Бели двор платио мој деда

Принц Александар: Имам доказ, Бели двор платио мој деда

Мондо 26.12.2018
Принц Алексадар Карађорђевић каже да има необориве доказе да је сва имовина његове породице, укључујући и Бели двор, купљена и грађена из личних средстава његовог деде Краља Александра Првог, те затражио њено хитно… »

Вести дана »