Povezane vesti
Egipatski predsednik pozvao naciju da smrša
Dnevnik 26.12.2018
KAIRO: Egipatski predsednik Abdel Fatah El Sisi je izjavio da nije želeo da se izruguje građanima kada je nedavno pozvao Egipćane da smršaju. U izjavi za televiziju on je rekao da su Egipćani njegova porodica, a da on nikad ne bi mogao da se ruga… »
Egipatski predsednik pozvao građane da smršaju
Radio 021 26.12.2018
Egipatski predsednik Abdel Fatah El Sisi je danas odbacio tvrdnje da se izrugivao građanima, pozivajući ih da smršaju. "Kako mogu da se izrugujem sopstvenoj porodici? Egipćani su moja familija. Kako mogu da gledam kako se goje i da ćutim", rekao je El… »
Predsednik pozvao građane da smršaju
Mondo 26.12.2018
Egipatski predsednik Abdel Fatah El Sisi je danas odbacio tvrdnje da se izrugivao građanima, pozivajući ih da smršaju. Foto: Guliver/Getty Images/TomFoldes Kako mogu da se izrugujem sopstvenoj porodici? Egipćani su moja familija. Kako mogu da gledam kako… »
El Sisi pozvao Egipćane da smršaju
N1 Info 26.12.2018
Egipatski predsednik Abdel Fatah El Sisi je danas odbacio tvrdnje da se izrugivao građanima, pozivajući ih da smršaju. "Kako mogu da se izrugujem sopstvenoj porodici? Egipćani su moja familija. Kako mogu da gledam kako se goje i da ćutim", rekao je El… »
Vesti dana »

Dačić: Avio-bomba u Beogradu bezbedno uklonjena, biće uništena u Deliblatskoj peščari
RTV pre 32 minutajoš 37 povezanih

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 32 minutajoš 71 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i veoma toplo, temperature do 37 stepeni
Serbian News Media pre 56 minutajoš 17 povezanih