Povezane vesti
Ovako prolazi načelnik policije kad zaglavi zatvor: Pogledajte brutalno iživljavanje robijaša nad bivšim policajcem (video)
Kurir 26.12.2018
Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz strumičkog zatvora na kome se jedan muškarac iživljava nad bivšim načelnikom policijske stanice Kočani u Makedoniji, Vančom Todorovskim, koji izdržava zatvorsku kaznu. "Sada sam ja načelnik ovde. Ne, ostavi… »
Ovako izgleda kad načelnik policije završi iza rešetaka sa robijašima: Skandalozan snimak maltretiranja u makedonskom zatvoru…
Telegraf 26.12.2018
Nakon što Todoroski pita hoće li i sutra morati da čisti, "šef" mu odgovara: "Ako budeš slušao, nećeš morati" Ovako izgleda maltretiranje osuđenika u zatvoru u Strumici, Makedonija, gde se jedan od zatvorenika obraća drugom koji je bivši načelnik… »
Brutalno iživljavanje nad bivšim načelnikom policije Todorovskim, koji je završio u zatvoru! (video)
Alo 26.12.2018
Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz strumičkog zatvora na kome se jedan muškarac iživljava nad bivšim načelnikom policijske stanice Kočani u Makedoniji, Vančom Todorovskim, koji izdržava zatvorsku kaznu. "Sada sam ja načelnik ovde. Ne, ostavi… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 46 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić po treći put predsednik opštine
Blic pre 9 minutajoš 20 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane