Повезане вести
Овако пролази начелник полиције кад заглави затвор: Погледајте брутално иживљавање робијаша над бившим полицајцем (видео)
Курир 26.12.2018
На друштвеним мрежама се појавио снимак из струмичког затвора на коме се један мушкарац иживљава над бившим начелником полицијске станице Кочани у Македонији, Ванчом Тодоровским, који издржава затворску казну. "Сада сам ја… »
Овако изгледа кад начелник полиције заврши иза решетака са робијашима: Скандалозан снимак малтретирања у македонском затвору…
Телеграф 26.12.2018
Након што Тодороски пита хоће ли и сутра морати да чисти, "шеф" му одговара: "Ако будеш слушао, нећеш морати" Овако изгледа малтретирање осуђеника у затвору у Струмици, Македонија, где се један од затвореника обраћа другом који… »
Брутално иживљавање над бившим начелником полиције Тодоровским, који је завршио у затвору! (видео)
Ало 26.12.2018
На друштвеним мрежама се појавио снимак из струмичког затвора на коме се један мушкарац иживљава над бившим начелником полицијске станице Кочани у Македонији, Ванчом Тодоровским, који издржава затворску казну. "Сада сам ја… »
Вести дана »

Звезда се растала са Немањом Недовићем: Ово је само крај једне епизоде
Спортски журнал пре 9 минутајош 49 повезаних

Народна банка Србије налаже повољније кредите за грађане са примањима до 100.000 динара
Наслови.аи пре 25 минутајош 35 повезаних