Povezane vesti
Ovako prolazi načelnik policije kad zaglavi zatvor: Pogledajte brutalno iživljavanje robijaša nad bivšim policajcem (video)
Kurir 26.12.2018
Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz strumičkog zatvora na kome se jedan muškarac iživljava nad bivšim načelnikom policijske stanice Kočani u Makedoniji, Vančom Todorovskim, koji izdržava zatvorsku kaznu. "Sada sam ja načelnik ovde. Ne, ostavi… »
Ovako izgleda kad načelnik policije završi iza rešetaka sa robijašima: Skandalozan snimak maltretiranja u makedonskom zatvoru…
Telegraf 26.12.2018
Nakon što Todoroski pita hoće li i sutra morati da čisti, "šef" mu odgovara: "Ako budeš slušao, nećeš morati" Ovako izgleda maltretiranje osuđenika u zatvoru u Strumici, Makedonija, gde se jedan od zatvorenika obraća drugom koji je bivši načelnik… »
Brutalno iživljavanje nad bivšim načelnikom policije Todorovskim, koji je završio u zatvoru! (video)
Alo 26.12.2018
Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz strumičkog zatvora na kome se jedan muškarac iživljava nad bivšim načelnikom policijske stanice Kočani u Makedoniji, Vančom Todorovskim, koji izdržava zatvorsku kaznu. "Sada sam ja načelnik ovde. Ne, ostavi… »
Vesti dana »
BLOG "Hoćemo li članove izbornih komisija obučavati kako da se bore protiv batinaša?": Opozicija o izmenama izbornih zakona
Nova pre 4 minutajoš 82 povezane
Apokaliptični snimci iz srpskog grada: Ulice preplavljene, u dvorištu se formiralo jezero, voda ušla u školu
Telegraf pre 39 minutajoš 41 povezana
Snažno nevreme stiglo u Zagreb: Olujni vetar obarao stabla, nosio krovove, prevoz stoji - ima i povređenih (video)
Euronews pre 3 satajoš 59 povezanih
Ovo je milijarderka o kojoj svi pričaju na Evroviziji 2026: Viktorija je naslednica čuvenog brenda, a ove godine u Beču ima važnu ulogu
Kurir pre 29 minutajoš 27 povezanih