Povezane vesti
Mitrović: 100 puta da sam šutnuo - ne bih pogodio
Vesti online 26.12.2018
Srpski golgeter u dresu Fulama vrlo je nezadovoljan partijom protiv Vulverhemptona. – Razočaravajuć rezultat. Bio je ovo jedan od onih dana kada sve radite dobro, a na kraju se završi nesrećno. Da sam šutnuo 100 puta i dalje ne bih pogodio. Lopta nije… »
Razočarani i emotivni Aleksandar Mitrović: ‘Verujte mi, dođe mi da plačem’ (video)
Hot sport 26.12.2018
Prvi meč 19. kola Premijer lige okončan je remijem, 1:1, a moglo je da bude drugačije da je Aleksandar Mitrović pogodio mrežu bar jednom od sedam pokušaja. Mogao je reprezentativac Srbije da se proslavi, ali nije imao sreće u nekim momentima, pa je tako… »
Premijer liga: Magija ‘Boksing deja’, sjajan meč za početak opšteg ludila!
Hot sport 26.12.2018
Mitrović nije imao sreće, Fulam ispustio pobedu, Fulam – Vulverhempton 1:1! Aleksandar Mitrović je u dve situacije mogao da zatrese mrežu današnjeg rivala, ali je krajem prvog poluvremena poslao šut pravo ka golmanu Vulvsa, da bi u samoj završnici… »
Fulam uzeo bod Vulvsima, Mitar promašivao
N1 Info 26.12.2018
Fudbaleri Fulama i Vulverhemptona odigrali su nerešen meč, koji je završen rezultatom 1:1 u okviru 19. kola Premijer lige, kojim je otvoren tkz. "Boksing dej". U prvom poluvremenu Fulam je bio bolja ekipa, ali nije uspeo da zatrese protivničku mrežu… »
Fulam ispustio bodove u finišu, Mitru se nije dalo!
Sportske.net 26.12.2018
"Kotidžeri" su na otvaranju 19. kola ugostili još jednog povratnika u najviši rang. Fudbaleri Fulama su otvorili "Boksing dej" remijem na "Krejven Kotidžu" sa ekipom Vulverhemptona, bilo je 1:1 (0:0) nakon 90 minuta igre. Fulam je bio bolji rival u prvih… »
Vesti dana »

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 4 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 34 minutajoš 12 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 14 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 29 minutajoš 1 povezana