Povezane vesti
Mitrović: 100 puta da sam šutnuo - ne bih pogodio
Vesti online 26.12.2018
Srpski golgeter u dresu Fulama vrlo je nezadovoljan partijom protiv Vulverhemptona. – Razočaravajuć rezultat. Bio je ovo jedan od onih dana kada sve radite dobro, a na kraju se završi nesrećno. Da sam šutnuo 100 puta i dalje ne bih pogodio. Lopta… »
Razočarani i emotivni Aleksandar Mitrović: ‘Verujte mi, dođe mi da plačem’ (video)
Hot sport 26.12.2018
Prvi meč 19. kola Premijer lige okončan je remijem, 1:1, a moglo je da bude drugačije da je Aleksandar Mitrović pogodio mrežu bar jednom od sedam pokušaja. Mogao je reprezentativac Srbije da se proslavi, ali nije imao sreće u nekim momentima, pa je… »
Premijer liga: Magija ‘Boksing deja’, sjajan meč za početak opšteg ludila!
Hot sport 26.12.2018
Mitrović nije imao sreće, Fulam ispustio pobedu, Fulam – Vulverhempton 1:1! Aleksandar Mitrović je u dve situacije mogao da zatrese mrežu današnjeg rivala, ali je krajem prvog poluvremena poslao šut pravo ka golmanu Vulvsa, da bi u samoj… »
Fulam uzeo bod Vulvsima, Mitar promašivao
N1 Info 26.12.2018
Fudbaleri Fulama i Vulverhemptona odigrali su nerešen meč, koji je završen rezultatom 1:1 u okviru 19. kola Premijer lige, kojim je otvoren tkz. "Boksing dej". U prvom poluvremenu Fulam je bio bolja ekipa, ali nije uspeo da zatrese protivničku mrežu… »
Fulam ispustio bodove u finišu, Mitru se nije dalo!
Sportske.net 26.12.2018
"Kotidžeri" su na otvaranju 19. kola ugostili još jednog povratnika u najviši rang. Fudbaleri Fulama su otvorili "Boksing dej" remijem na "Krejven Kotidžu" sa ekipom Vulverhemptona, bilo je 1:1 (0:0) nakon 90 minuta igre. Fulam je bio bolji rival u… »
Vesti dana »
Vučević ispratio slovačkog premijera Fica sa aerodroma „Nikola Tesla”
Politika pre 1 satjoš 61 povezana
"Britanija je sada direktno uključena u rat u Ukrajini" Šok izjava ruskog ambasadora: "Ovo pucanje ne može da se izvede bez NATO osoblja"
Kurir pre 32 minutajoš 52 povezane
"Iz jakne izvadio predmet i bacio u reku": Aleksandru (17) našli mrtvu i bosonogu, Balijagića videli kod zgrade
Mondo pre 49 minutajoš 100 povezanih