Повезане вести

Митровић: 100 пута да сам шутнуо - не бих погодио

Митровић: 100 пута да сам шутнуо - не бих погодио

Вести онлине 26.12.2018
Српски голгетер у дресу Фулама врло је незадовољан партијом против Вулверхемптона. – Разочаравајућ резултат. Био је ово један од оних дана када све радите добро, а на крају се заврши несрећно. Да сам шутнуо 100 пута и даље не… »
Разочарани и емотивни Александар Митровић: ‘Верујте ми, дође ми да плачем’ (видео)

Разочарани и емотивни Александар Митровић: ‘Верујте ми, дође ми да плачем’ (видео)

Хот спорт 26.12.2018
Први меч 19. кола Премијер лиге окончан је ремијем, 1:1, а могло је да буде другачије да је Александар Митровић погодио мрежу бар једном од седам покушаја. Могао је репрезентативац Србије да се прослави, али није имао среће у… »
Премијер лига: Магија ‘Боксинг деја’, сјајан меч за почетак општег лудила!

Премијер лига: Магија ‘Боксинг деја’, сјајан меч за почетак општег лудила!

Хот спорт 26.12.2018
Митровић није имао среће, Фулам испустио победу, Фулам – Вулверхемптон 1:1! Александар Митровић је у две ситуације могао да затресе мрежу данашњег ривала, али је крајем првог полувремена послао шут право ка голману Вулвса, да би… »
Фулам узео бод Вулвсима, Митар промашивао

Фулам узео бод Вулвсима, Митар промашивао

Н1 Инфо 26.12.2018
Фудбалери Фулама и Вулверхемптона одиграли су нерешен меч, који је завршен резултатом 1:1 у оквиру 19. кола Премијер лиге, којим је отворен ткз. "Боксинг деј". У првом полувремену Фулам је био боља екипа, али није успео да… »
Фулам испустио бодове у финишу, Митру се није дало!

Фулам испустио бодове у финишу, Митру се није дало!

Спортске.нет 26.12.2018
"Котиџери" су на отварању 19. кола угостили још једног повратника у највиши ранг. Фудбалери Фулама су отворили "Боксинг деј" ремијем на "Крејвен Котиџу" са екипом Вулверхемптона, било је 1:1 (0:0) након 90 минута игре. Фулам… »

Вести дана »