Повезане вести

Додик 'шокиран' сценама с протеста, Бореновић позвао Лукача на оставку

Додик 'шокиран' сценама с протеста, Бореновић позвао Лукача на оставку

Ал Јазеера 26.12.2018
Додик је истакао да је то што је под удар закона дошао отац који је изгубио сина 'једна несретна околност'. Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је да дубоко саосјећа с болом породице… »
Додик: Саосећам са болом породице Драгичевић, али закон се мора спроводити

Додик: Саосећам са болом породице Драгичевић, али закон се мора спроводити

Н1 Инфо 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да, дубоко саосећајући са болом породице Драгичевић и разочаран брзином којом тужилаштво води случај страдања њиховог сина, мора да поручи да је Република Српска… »
Огласио се коначно и Додик: Шокиран сам сценама

Огласио се коначно и Додик: Шокиран сам сценама

Вести онлине 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик огласио се први пут поводом догађаја у Бањалуци и хапшења Давора Драгичевића. Он је навео да дубоко саосећа са болом породице Драгичевић и разочаран је брзином којом тужилаштво… »
"Шокиран сам сценама са трга": Милорад Додик: Ко би своје дете довео на место полицијске акције?

"Шокиран сам сценама са трга": Милорад Додик: Ко би своје дете довео на место полицијске акције?

Блиц 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да, дубоко саосећајући са болом породице Драгичевић и разочаран брзином којом тужилаштво води случај страдања њиховог сина, мора да поручи да је Република Српска… »
Огласио се и Додик о случају Давора Драгичевића: Шокиран сам сценама, саосећам се са болом породице! Разочаран сам брзином…

Огласио се и Додик о случају Давора Драгичевића: Шокиран сам сценама, саосећам се са болом породице! Разочаран сам брзином…

Курир 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да, дубоко саосећајући са болом породице Драгичевић и разочаран брзином којом тужилаштво води случај страдања њиховог сина, мора да поручи да је Република Српска правна… »
Додик: РС је правна држава у којој се мора поштовати закон

Додик: РС је правна држава у којој се мора поштовати закон

Нови магазин 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је Република Српска правна држава у којој се морају поштовати закони, због чега Давора Драгичевића закон не препознаје као оца који је изгубио сина, већ као грађанина… »
Додик се огласио поводом хапшења Драгичевића: Саосећам са болом породице, али закон се мора спроводити!

Додик се огласио поводом хапшења Драгичевића: Саосећам са болом породице, али закон се мора спроводити!

Србија данас 26.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да, дубоко саосећајући са болом породице Драгичевић и разочаран брзином којом тужилаштво води случај страдања њиховог сина, мора да поручи да је Република Српска правна… »
Додик се огласио о случају породице Драгичевић: Саосећам са њиховим болом, али закони морају да се поштују

Додик се огласио о случају породице Драгичевић: Саосећам са њиховим болом, али закони морају да се поштују

Телеграф 26.12.2018
Он је навео да слике које су се виделе јуче у Бањалуци нису пријале ничијем оку, нити су нешто што ико жели да види. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да, дубоко саосећајући са болом породице… »

Вести дана »