Povezane vesti
Borba protiv kancera: Naučnici kao avatari u 3D tehnologiji
Južne vesti 26.12.2018
BBC Kako u virtuelnom svetu izgleda naučnik koji izučava kancer Naučnici sa Univerziteta Kembridž izgradili su 3D model kancera i tako omogućili novi vid saznanja o ovoj bolesti. Nova tehnologija omogućava proučavanje tumora iz svih uglova pri čemu može… »
Radio 021 26.12.2018
Novinar BBC probao najnoviju tehnologiju koju su izumeli naučnici sa Kembridža. BBC Kako u virtuelnom svetu izgleda naučnik koji izučava kancer Naučnici sa Univerziteta Kembridž izgradili su 3D model kancera i tako omogućili novi vid saznanja o ovoj… »
BBC News 26.12.2018
Novinar BBC probao najnoviju tehnologiju koju su izumeli naučnici sa Kembridža. Naučnici sa Univerziteta Kembridž izgradili su 3D model kancera i tako omogućili novi vid saznanja o ovoj bolesti. Nova tehnologija omogućava proučavanje tumora iz svih… »
Naučnici na Kembridžu razvili model pregleda u 3D tehnici - "Virtuelni tumor"
N1 Info 26.12.2018
Naučnici na univerzitetu Kembridž izradili su virtuelni 3D model tumora, pruživši tako novi način gledanja na tu bolest koji će poboljšati razumevanje i pomoći u traganju za novim načinima lečenja, prenosi BBC. Uzorak tumora, uzet od pacijenta, može se… »
Vesti dana »
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 52 minutajoš 97 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 87 povezanih
Danas u Srbiji čak 27 stepeni, u ovom gradu već izmereno 25! Do juče je ovde padao sneg, sada prži sunce, ali od sutra - svežije i pljuskovi!
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
Ljudska vrsta je danas ponovo pomerila sve postojeće granice: Vreme za koje niko nikada nije istrčao maraton je ostvareno!
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane