Povezane vesti
Šok: Nakon što je Miljana imala žestok seks sa Zolom, oglasila se njena majka i otkrila šta će biti ako opet zatrudni u…
Blic 26.12.2018
Sinoć su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali žestoku raspravu zbog njegovog ponašanja prema Zerini Hećo, ali su sukob ubrzo razrešili tokom trajanja žurke. Miljana i Zola su kasnije završili u hotelu gde Miljana boravi kao vođa i gde su… »
Prvi put sam joj pomogla oko trudnoće, drugi put me ne zanima: Marija Kulić videla seks Zole i njene ćerke, a komentar je…
Kurir 26.12.2018
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su završili u hotelu gde su imali seks, a Miljanina majka Marija nije bila voljna da komentariše ovu situaciju i samo je kratko prokomentarisala. "Miljana ima 25 godina, nije mala. Neću da joj govorim kako da se… »
Vesti dana »

Aktivisti iz Novog Sada prebačeni u kućni pritvor: Kakva je nakon toga bila atmosfera ispred suda? (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih

Vučević: Odluka suda u Novom Sadu da pusti još trojicu terorista sramna i skandalozna
RTV pre 2 satajoš 21 povezana

Nastavno-naučna veća još četiri fakulteta donela odluku o nadoknadi nastave
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih

"Direktno učešće u ratu u Ukrajini je već očigledno": Lavrov odgvorio Mercu: "Nemačka klizi niz istu kosinu po kojoj se već par puta kretala"
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

FOTO i VIDEO: Posle 14 dana prekinuta blokada novosadskog suda – svih šestoro aktivista su u kućnom pritvoru
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 45 povezanih