Повезане вести

Ренфро за СК: Узбуђен због Партизана, доносим искуство

Ренфро за СК: Узбуђен због Партизана, доносим искуство

Н1 Инфо 27.12.2018
Кошаркашки клуб Партизан организовао је у четвртак новогодишњи коктел, а пред новинарима је био и нови играч црно-белих Алекс Ренфро. 32-годишњи плејмејкер је почео сезону у шпанској Манреси, али је раскинуо сарадњу са клубом… »
Ренфро нови кошаркаш Партизана

Политика 27.12.2018
Доскорашњи кошаркаш шпанске Манресе, Алекс Ренфро, нови је плејмејкер Партизана, саопштено је на клупском сајту. Овај 32-годишњи американац је вечерас допутовао у Београд и потписао уговор с Партизаном до краја сезоне. Своју… »
Алекс Ренфро, искусни лисац немирног темперамента - изнервирао Сашу Обрадовића, Дуле га избацио из тима због ноћног живота...…

Алекс Ренфро, искусни лисац немирног темперамента - изнервирао Сашу Обрадовића, Дуле га избацио из тима због ноћног живота...…

Моззарт спорт 27.12.2018
Шта Партизан добија доласком искусног Американца... Партизан је коначно дочекао појачање на бековској позицији. У редове црно-белих после неколико дана ишчекивања слетео је 32-годишњи Американац Алекс Ренфро који је први део… »
Ренфро изабрао број, а колико ће трајати његова верност Партизану?

Ренфро изабрао број, а колико ће трајати његова верност Партизану?

Спортске.нет 27.12.2018
Искусни организатор игре синоћ и званично постао члан Партизана. Клуб потом изнео још пар детаља у вези са овим трансфером. Током прошле недеље се најављивало, а јуче је све коначно и озваничено - Алекс Ренфро је нови плеј… »
Ренфро: Понуда Партизана је оно што сам желео

Ренфро: Понуда Партизана је оно што сам желео

Вести онлине 27.12.2018
Нови кошаркаш Партизана Алекс Ренфро описао је долазак међу црно-беле као велику шансу. Ренфро је дошао у Партизан после одличне полусезоне у шпанској Манреси за коју је просечно бележио 14,5 поена уз 5,8 асистенција у Ендеса… »
Ренфро: Партизан као опција - то сам желео да чујем

Ренфро: Партизан као опција - то сам желео да чујем

Моззарт спорт 27.12.2018
"Да ли ћу играти против Олимпије? То не зависи од мене", рекао је нови играч црно-белих. Алекс Ренфро стигао је као новогодишње појачање навијачима Партизана. Андреа Тринкијери је сада добио новог играча у тиму који може… »
КК Партизан довео искусног плеја

КК Партизан довео искусног плеја

Дневник 27.12.2018
Кошаркашки клуб Партизан довео искусног плејмејкера из шпанске Манресе. Алекс Ренфро, нови је плејмејкер црно-белих. Искусни, тридесетдвогодишњи американац обавезао се на верност Партизану НИС до краја текуће сезоне. Каријеру у… »

Данас 26.12.2018
Алекс Ренфро нови је кошаркаш београдског Партизана, потврдио је председник тог клуба Остоја Мијаиловић на свом твитер налогу. Ренфро је стигао у Београд и данас би требало да потпише уговор са црно-белима. „Тежина“ и дужина… »
Званично: Ренфро појачао Партизан

Званично: Ренфро појачао Партизан

Вечерње новости 26.12.2018
Председник клуба Остоја Мијаиловић објавио је вечерас да Американац стиже у Хумску. Амерички кошаркаш Алекс Ренфро појачао је Партизан, објавио је вечерас председник клуба Остоја Мијаиловић. Ренфро међу црно-беле долази из… »

Вести дана »