Povezane vesti

Renfro za SK: Uzbuđen zbog Partizana, donosim iskustvo

Renfro za SK: Uzbuđen zbog Partizana, donosim iskustvo

N1 Info 27.12.2018
Košarkaški klub Partizan organizovao je u četvrtak novogodišnji koktel, a pred novinarima je bio i novi igrač crno-belih Aleks Renfro. 32-godišnji plejmejker je počeo sezonu u španskoj Manresi, ali je raskinuo saradnju sa klubom, te je prihvatio… »
Renfro novi košarkaš Partizana

Politika 27.12.2018
Doskorašnji košarkaš španske Manrese, Aleks Renfro, novi je plejmejker Partizana, saopšteno je na klupskom sajtu. Ovaj 32-godišnji amerikanac je večeras doputovao u Beograd i potpisao ugovor s Partizanom do kraja sezone. Svoju karijeru u Evropi… »
Aleks Renfro, iskusni lisac nemirnog temperamenta - iznervirao Sašu Obradovića, Dule ga izbacio iz tima zbog noćnog…

Aleks Renfro, iskusni lisac nemirnog temperamenta - iznervirao Sašu Obradovića, Dule ga izbacio iz tima zbog noćnog…

Mozzart sport 27.12.2018
Šta Partizan dobija dolaskom iskusnog Amerikanca... Partizan je konačno dočekao pojačanje na bekovskoj poziciji. U redove crno-belih posle nekoliko dana iščekivanja sleteo je 32-godišnji Amerikanac Aleks Renfro koji je prvi deo sezone proveo u… »
Renfro izabrao broj, a koliko će trajati njegova vernost Partizanu?

Renfro izabrao broj, a koliko će trajati njegova vernost Partizanu?

Sportske.net 27.12.2018
Iskusni organizator igre sinoć i zvanično postao član Partizana. Klub potom izneo još par detalja u vezi sa ovim transferom. Tokom prošle nedelje se najavljivalo, a juče je sve konačno i ozvaničeno - Aleks Renfro je novi plej Partizana. Transfer… »
Renfro: Ponuda Partizana je ono što sam želeo

Renfro: Ponuda Partizana je ono što sam želeo

Vesti online 27.12.2018
Novi košarkaš Partizana Aleks Renfro opisao je dolazak među crno-bele kao veliku šansu. Renfro je došao u Partizan posle odlične polusezone u španskoj Manresi za koju je prosečno beležio 14,5 poena uz 5,8 asistencija u Endesa ligi. Bivši igrač… »
Renfro: Partizan kao opcija - to sam želeo da čujem

Renfro: Partizan kao opcija - to sam želeo da čujem

Mozzart sport 27.12.2018
"Da li ću igrati protiv Olimpije? To ne zavisi od mene", rekao je novi igrač crno-belih. Aleks Renfro stigao je kao novogodišnje pojačanje navijačima Partizana. Andrea Trinkijeri je sada dobio novog igrača u timu koji može iskustvom da smiri igru i… »
KK Partizan doveo iskusnog pleja

KK Partizan doveo iskusnog pleja

Dnevnik 27.12.2018
Košarkaški klub Partizan doveo iskusnog plejmejkera iz španske Manrese. Aleks Renfro, novi je plejmejker crno-belih. Iskusni, tridesetdvogodišnji amerikanac obavezao se na vernost Partizanu NIS do kraja tekuće sezone. Karijeru u Evropi započeo je u… »

Danas 26.12.2018
Aleks Renfro novi je košarkaš beogradskog Partizana, potvrdio je predsednik tog kluba Ostoja Mijailović na svom tviter nalogu. Renfro je stigao u Beograd i danas bi trebalo da potpiše ugovor sa crno-belima. „Težina“ i dužina ugovora večeras… »
Zvanično: Renfro pojačao Partizan

Zvanično: Renfro pojačao Partizan

Večernje novosti 26.12.2018
Predsednik kluba Ostoja Mijailović objavio je večeras da Amerikanac stiže u Humsku. Američki košarkaš Aleks Renfro pojačao je Partizan, objavio je večeras predsednik kluba Ostoja Mijailović. Renfro među crno-bele dolazi iz španske Manrese sa… »

Vesti dana »