Повезане вести
ЂОЛЕ ЂОГАНИ ПРВИ ПУТ ОТКРИО КАКО СЕ ПОСВАЂАО СА ГАГИЈЕМ И АНАБЕЛОМ: Све се десило када су се РАЗВОДИЛИ, хтео сам да помогнем…
Свет & Скандал 27.12.2018
Ђоле Ђогани по први пут је проговорио о породичним несугласицама са братом Гагијем и његовом бившом супругом Анабелом. Испричао је да су имали озбиљан разговор кад су Гаги и Анабела одлучили да се разведу. “Ми смо једном имали… »
"Имали смо тај: Разговор..." Ђоле Ђогани открио како је дошло до проблема са Анабелом и Гагијом (видео)
Блиц 27.12.2018
Ђоле Ђогани по први пут је проговорио о породичним несугласицама са братом Гагијем и његовом бившом супругом Анабелом. Исспричао нам је да су имали озбиљан разговор кад су Гаги и Анабела одлучили да се разведу, а шта су све… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана