Povezane vesti
Pronađen par sa fotografije: "Pročitali smo tekst BBC-ja na srpskom i skakali po kući od sreće"
Radio 021 27.12.2018
Kako je, uz pomoć BBC-ja na srpskom, uspela potraga internet Srbije za parom koji se verio na Kalemegdanu. Vladimir Tadić Ovo je to sudbonosno DA, slučajno uhvaćeno na fotografiji Isidora Novitović verila se jedne večeri na Kalemegdanu pre skoro mesec… »
Pronađen par sa fotografije: „Pročitali smo tekst BBC-ja na srpskom i skakali po kući od sreće"
Južne vesti 27.12.2018
Vladimir Tadić Ovo je to sudbonosno DA, slučajno uhvaćeno na fotografiji Isidora Novitović verila se jedne večeri na Kalemegdanu pre više od mesec dana. Bila je presrećna i oduševljena. Onda joj je prijateljica poslala tekst BBC-ja kako je njenu veridbu… »
Vesti dana »
Uživo (FOTO/VIDEO) Sukob na Bliskom istoku: eksplozije u Abu Dabiju, oboren dron iznad američke baze u Iraku
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 63 povezane
Lalatović: ''Zvezda iz dva šuta dala dva gola, nije to bilo iz igre''
Sportske.net pre 38 minutajoš 45 povezanih
Agencija Mudis smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politički rizici zadaju udarac prilikama za rast
Forbes pre 5 satijoš 10 povezanih
Bliski istok u vihoru rata: Tramp tvrdi da je prezadovoljan. Procene su da je postignuta vazdušna prednost i da rat ulaz
Mondo pre 3 minutajoš 32 povezane