Повезане вести

Шокантно признање! Шиптар је узео мој ролекс и дао га јовановићу! Када сам после тражио да ми врати сат, Чеда је запретио да…

Шокантно признање! Шиптар је узео мој ролекс и дао га јовановићу! Када сам после тражио да ми врати сат, Чеда је запретио да…

Курир 28.12.2018
Некадашњи телохранитељ премијера Зорана Ђинђића, Милан Веруовић, открио је да је лидер ЛДП Чедомир Јовановић од Душана Спасојевића добио новац али и два сата маке "ролекс". - Ишао је у затвор, јер је морао Дућу да смири и… »
Чеда од Шиптара добио два ролекса да би га извукао из затвора! Веруовић све шокирао и открио детаље из Шилерове!

Чеда од Шиптара добио два ролекса да би га извукао из затвора! Веруовић све шокирао и открио детаље из Шилерове!

Курир 28.12.2018
Јовановић често ишао у ЦЗ да посети вођу „земунаца“, говорио му је: „Биће све у реду, Дућо, ја сам ту. Само немој да кажеш да смо шмркали, да смо се купали у базену“, открива Веруовић. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић својевремено је… »
Бивши Ђинђићев телохранитељ тврди: Чеда се дивио Шешељу, а од Шиптара је добио два "ролекса" због једног задатка (видео)…

Бивши Ђинђићев телохранитељ тврди: Чеда се дивио Шешељу, а од Шиптара је добио два "ролекса" због једног задатка (видео)…

Правда 28.12.2018
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић својевремено је, према тврдњама Милана Веруовића, редовно посећивао вођу „земунског клана“ Душана Спасојевића Шиптара, а Веруовић тврди и да се Јовановић дивио лидеру радикала Војиславу Шешељу… »

Вести дана »