Повезане вести

Богдановић нокаутирао Лејкерсе тројком у последњој секунди (ВИДЕО)

Богдановић нокаутирао Лејкерсе тројком у последњој секунди (ВИДЕО)

Вести онлине 28.12.2018
Сакраменто победио са 117:116 (32:34, 29:33, 23:28, 33:21). На најслађи начин Кингси су пред својом публиком савладали славног противника који је био лишен помоћи своје најсјајније звезде Леброна Џејмса због повреде у претходној… »
Богдан: То све време вежбам, знао сам да улази

Богдан: То све време вежбам, знао сам да улази

Н1 Инфо 28.12.2018
Бек Сакраменто Кингса Богдан Богдановић био је изузетно срећан после тројке уз звук сирене за победу над Лејкерсима 117:116. “Веровали или не, то је шут на којем радим све време. Поборник сам тога да се ништа не дешава због… »
Урнебесна реакција легенде Сакрамента на Богданов кош за победу против Лејкерса

Урнебесна реакција легенде Сакрамента на Богданов кош за победу против Лејкерса

Спортске.нет 28.12.2018
Србин је срушио једну од највећих франшиза у историји НБА лиге, погледајте како је одреаговао бивши кошаркаш "Краљева". Сакраменто Кингси су уписали тријумф након великог преокрета против Лос Анђелес Лејкерса, а најзаслужнији за… »
Богдановић: Степ бек, чим сам избацио знао сам да улази...

Богдановић: Степ бек, чим сам избацио знао сам да улази...

Дневник 28.12.2018
САКРАМЕНТО: Кошаркаш Сакрамента Богдан Богдановић, након што је тројком у последњој секунди срушио Лос Анђелес Лејкерсе (117:116), изјавио је да је вежбао такав шут и да је био уверен да ће да погоди. Српски репрезентативац на… »
Богдановић о победничком шуту: Ма, чим је изашла из руке знао сам да ће ући... (видео)

Богдановић о победничком шуту: Ма, чим је изашла из руке знао сам да ће ући... (видео)

Вечерње новости 28.12.2018
Радио сам много баш на том шуту. Веровали или не, баш сам радио на њему. Увек сам веровао да се ништа не дешава срећним сплетом оклоности, већ искључиво посвећеношћу и уложеним трудом, каже Богдан. Српски репрезентативац Богдан… »
Тројка Богдановића у последњој секунди за победу против Лејкерса

Тројка Богдановића у последњој секунди за победу против Лејкерса

Бета 28.12.2018
Кошаркаши Сакрамента победили су прошле ноћи на свом терену Лос Андјелес лејкерсе са 117:116, а победу Кингсима донео је Богдан Богдановић тројком у последњој секунди меча. Кингси су средином последње четвртине имали заостатак… »
Умало се дворана није срушила: Богдановић за победу против великог ривала – бууууум! (видео)

Умало се дворана није срушила: Богдановић за победу против великог ривала – бууууум! (видео)

Хот спорт 28.12.2018
Богдан Богдановић постигао је фантастичну тројку са истеком времена којом је Сакраменто савладао великог ривала, Лос Анђелес Лејкерсе. Некада Владе Дивац и Предраг Стојаковић, а данас – Богдан Богдановић. Ако до сада су та… »
Јунак Боги: Требало би да погледате да сам у Европи имао много таквих шутева

Јунак Боги: Требало би да погледате да сам у Европи имао много таквих шутева

Вести онлине 28.12.2018
Богдан Богдановић, који је тројком у последњој секунди донео победу Сакраменту против Лејкерса, објашњава да такав погодак није плод среће него вредног рада. Богдан Богдановић је изазвао делиријум међу публиком и саиграчима на… »
Није Боги, него Бог - Богдановић лудом тројком у последњој секунди срушио Лејкерсе (видео)

Није Боги, него Бог - Богдановић лудом тројком у последњој секунди срушио Лејкерсе (видео)

Моззарт спорт 28.12.2018
Одлична рола и Немање Бјелице... Није Боги, што би рекли Американци, него Бог! Богдан Богдановић тројком у последњој секунди калифорнијског дербија срушио је Лос Анђелес Лејкерсе! Његов Сакраменто имао је два поена заостатка… »
НБА: Богдан тројком у последњој секунди, пали Лејкерси (видео)

НБА: Богдан тројком у последњој секунди, пали Лејкерси (видео)

Дневник 28.12.2018
У ноћи између четвртка и петка одиграно је пет мечева НБА лиге, а српски асови Богдан Богдановић и Немања Бјелица водили су Сакраменто кингсе до победе. Кингси су савладали ЛА лејкерсе на свом терену 117:116 (32:34, 29:33… »
Сјајни Нуркић, Лилард тројком пресудио Вориорсима

Сјајни Нуркић, Лилард тројком пресудио Вориорсима

Н1 Инфо 28.12.2018
Кошаркаши Портланда после продужетка победили су Голден Стејт у Оукланду са 110:109 (109:102), а јунак тријумфа Блејзерса био је Демијен Лилард који је постигао тројку 5 секудни пре краја утакмице. Гости из Орегона су у… »
Богдановић тројком у последњој секунди срушио Лејкерсе

Богдановић тројком у последњој секунди срушио Лејкерсе

Н1 Инфо 28.12.2018
Кошаркаши Сакрамента у сјајном мечу и још једној узбудљивој завршници победили су Лос Анђелес Лејкерсе 117:116 тројком Богдана Богдановића 0.8 секунди пре краја утакмице у престоници Калифорније. Српски репрезентативац је 12 од… »

Вести дана »