Повезане вести
Гујон: Срце ми је тешко вечерас (видео)
Спутник 28.12.2018
Франуцски хуманитарац Арно Гујон објавио је да је заустављен приликом уласка на КиМ и да је морао да се врати према централној Србији. „Ове године, после 14 година да сваке године водим божићни конвој, морао сам да се вратим… »
Арну Гујону не дају преко јариња, али помоћ за Србе је прошла: Први пут за 14 година морао сам назад... Срце ми је тешко…
Курир 28.12.2018
БЕОГРАД/ЈАРИЊЕ - Младом француском хуманитарцу и држављанину Србије Арну Гујону, који већ деценију и по помаже Србима с Космета и прикупља помоћ за њих, Албанци синоћ нису дали да пређе Јариње. Он је и даље под забраном… »
Гујонов новогодишњи конвој заустављен на Јарињу: Приштина му забранила да донесе поклоне за децу са Косова (видео)
Телеграф 28.12.2018
Он је у четвртак увече објавио да је морао да се врати са прелаза Јариње, због забране коју су му одредиле приштинске власти. Француски хуманитарац Арно Гујон први пут за последњих 14 година има проблем да достави божићне и… »
Вести дана »

Лето се ипак враћа: У Србији се од овог датума очекују 30+ температуре (ГРАФИКОН)
Нова пре 2 сатајош 21 повезана

Пољопривредници траже правду пред Скупштином Војводине: Земља пуца, држава ћути
Луфтика пре 1 сатјош 7 повезаних

Милорадовић: На паради приказујемо нова возила, ПВО систем и модернизовану речну флоту
РТВ пре 1 сатјош 12 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 4 сатијош 9 повезаних

Катар позвао међународну заједницу да казни Израел због рата у Гази и напада на Катар
НИН пре 9 минутајош 11 повезаних