Povezane vesti
Senka Balkana nad Cirihom, nova žrtva obračuna albanskih mafija
RTS 28.12.2018
Rat mafijaških porodica Bojku i Istrefi, koje se već nekoliko godina bore za primat u Makedoniji, nastavljen je ubistvom I. Istrefija u Švajcarskoj, javljaju tamošnji mediji. Ovaj sukob do sada je odneo tri žrtve, dok je jedna osoba ranjena. Ubijeni… »
Ubica nekrunisanog kralja prostitucije na Balkanu likvidiran u Švajcarskoj: Napadač ispalio šest hitaca kroz prozor restorana…
Telegraf 28.12.2018
Rat između dve porodice se nastavlja. U malom švajcarskom selu Ruti, dva sata iza ponoći 25. decembra, sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja ubijen je vlasnik restorana "Baren", I. Istrefi (51), poreklom iz makedonskog grada Struge, za koga se veruje da… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 14. januar: Kraj ledenog talasa, temperatura ide do +10
Mondo pre 16 minutajoš 3 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana