Tači optužio:Iza "Oka naroda" stoje Kurti, Ramabaja...

Tači optužio:Iza "Oka naroda" stoje Kurti, Ramabaja...

Mondo petak, 28. decembar 2018.
Predsednik tzv. Kosova, Hašim Tači, danas je u sudu izjavio da lider Samoopredeljenja Aljbin Kurtij, šef poslaničke grupe tog pokreta Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda".
Foto: Mondo/Goran Sivački Organizacija "Oko naroda" tereti se da je planirala ubistva najviših zvaničnika Kosova. Njeni članovi su otkriveni i uhapšeni nakon atentata na prištinskog advokata i poznatog političara iz vremena SFRJ,... »

Tači: Iza organizacije Oko naroda stoje Kurti, Ramabaja i Konjufca

Novi magazin petak, 28. decembar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači danas je u sudu izjavio da lider Samoopredelenja Aljbin Kurtij, šef poslaničke grupe Samoopredelenja Glauk Konjufcu i optuženi Sadri Ramabaju stoje iza organizacije "Oko naroda", koja se tereti da je planirala ubistva najviših zvaničnika Kosova i čiji su članovi otkriveni i uhapšeni nakon atentata na prištinskog advokata Azema Vlasija.
Tači je tokom dela svedočenja koje je bilo otvoreno za javnost rekao da je o postojanju organizacije bio obavešten nekoliko dana pre atentata na Vlasija od strane organa bezbednosti."Iza ove kriminalne organizacije kako sam... »
©2019 Netmark d.o.o.