Повезане вести

Ми смо најпроамеричкији народ на свету, САД подржавају споразум са Србијом у 2019: Тачи о улози Америке на Косову и зашто је…

Ми смо најпроамеричкији народ на свету, САД подржавају споразум са Србијом у 2019: Тачи о улози Америке на Косову и зашто је…

Телеграф 29.12.2018
Кључни месеци на почетку године, оценио је председник такозване државе Косово. Косовски председник Хашим Тачи изјавио је, говорећи о америчкој улози у дијалогу Београда и Приштине, да "где год су САД биле, Косову је увек добро… »
Тачи: Ми смо најамеричкији народ на свету

Тачи: Ми смо најамеричкији народ на свету

Правда 29.12.2018
Тачи је изјавио да би "споразум са Србијом требало да буде постигнут у првим месецима 2019, за које се очекује да ће бити кључни у процесу дијалога". Тзв. косовски председник Хашим Тачи изјавио је, говорећи о америчкој улози у… »
Тачи: Где год су САД биле, Косову је увек добро ишло

Тачи: Где год су САД биле, Косову је увек добро ишло

Вечерње новости 29.12.2018
Тачи изјавио да би "споразум са Србијом требало да буде постигнут у првим месецима 2019, за које се очекује да ће бити кључни у процесу дијалога" Тзв. косовски председник Хашим Тачи изјавио је, говорећи о америчкој улози у… »
Тачи: Следећа године ће бити година споразума између Београда и Приштине

Тачи: Следећа године ће бити година споразума између Београда и Приштине

Вечерње новости 28.12.2018
Председник Косова Хашим Тачи изјавио је вечерас да ће нова, 2019. бити година споразума о нормализацији односа између Београда и Приштине. Председник Косова Хашим Тачи изјавио је вечерас да ће нова, 2019. бити година споразума о… »

Вести дана »