Povezane vesti

Mi smo najproameričkiji narod na svetu, SAD podržavaju sporazum sa Srbijom u 2019: Tači o ulozi Amerike na Kosovu i zašto…

Mi smo najproameričkiji narod na svetu, SAD podržavaju sporazum sa Srbijom u 2019: Tači o ulozi Amerike na Kosovu i zašto…

Telegraf 29.12.2018
Ključni meseci na početku godine, ocenio je predsednik takozvane države Kosovo. Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je, govoreći o američkoj ulozi u dijalogu Beograda i Prištine, da "gde god su SAD bile, Kosovu je uvek dobro išlo". - I u ovom… »
Tači: Mi smo najameričkiji narod na svetu

Tači: Mi smo najameričkiji narod na svetu

Pravda 29.12.2018
Tači je izjavio da bi "sporazum sa Srbijom trebalo da bude postignut u prvim mesecima 2019, za koje se očekuje da će biti ključni u procesu dijaloga". Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je, govoreći o američkoj ulozi u dijalogu Beograda i… »
Tači: Gde god su SAD bile, Kosovu je uvek dobro išlo

Tači: Gde god su SAD bile, Kosovu je uvek dobro išlo

Večernje novosti 29.12.2018
Tači izjavio da bi "sporazum sa Srbijom trebalo da bude postignut u prvim mesecima 2019, za koje se očekuje da će biti ključni u procesu dijaloga" Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je, govoreći o američkoj ulozi u dijalogu Beograda i… »
Tači: Sledeća godine će biti godina sporazuma između Beograda i Prištine

Tači: Sledeća godine će biti godina sporazuma između Beograda i Prištine

Večernje novosti 28.12.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je večeras da će nova, 2019. biti godina sporazuma o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine. Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je večeras da će nova, 2019. biti godina sporazuma o normalizaciji… »

Vesti dana »