Povezane vesti
Ubila bih se da mi unuku je*u u rijalitiju: Brutalna Nada Topčagić šokirala izjavama!
Svet & Skandal 29.12.2018
Pevačica Nada Topčagić, iako poznata po obnaživanju u mladosti i veselom ponašanju, ipak zna granicu pristojnog ponašanja zbog čega je zgrožena onim što rade mladi ljudi u rijaliti programima. Tim povodom vlasnica brojnih hitova poput “Jutro je”, “Izvini… »
"Na šta si ponosan, što ti čereče: Ćerku?" Pevačica napala sve devojke koje su imale seks pred kamerama
Blic 29.12.2018
Pevačica Nada Topčagić se pre godinu dana povukla sa scene i posvetila svojoj sedmogodišnjoj unuci. Sada priznaje da je čak i ona vaspitava jer ne može da veruje šta su sve danas devojke sprmene da rade. - Ovo današnje vreme je potpuno ludo. Kada sam ja… »
Vesti dana »
10 lokacija na kojima će Beograđani moći da se rashlade: Grad postavlja cisterne, radiće sve javne česme
Nedeljnik pre 2 satajoš 45 povezanih
Motociklista vozio 234 kilometra na sat na putu Niš – Merošina gde je ograničenje 80
Pravo u centar pre 6 minutajoš 21 povezana
Savet AMSS vozačima: Šta nikako ne smete ostavljati u automobilu zbog opasnosti od požara i eksplozije
Insajder pre 36 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih
Vojska SAD tvrdi da je pomogla da više od 1.000 brodova prođe kroz Ormuski moreuz od maja
Beta pre 1 satjoš 32 povezane