Повезане вести
Вучић: Дијалога неће бити и да ме Трамп позове
Вечерње новости 29.12.2018
Председник Александар Вучић данас на отварању савременог здравственог комплекса у Врању. Србију нико неће газити и понижавати, док су таксе на снази нема разговора. СРБИЈУ нико неће да гази и понижава, и у овој сложеној… »
"Ми практично више немамо никакву трговину с Косовом"
Блиц 29.12.2018
Уместо да Приштина укине таксе од 100 одсто на робу из Србије, као што је најавио саветник косовског председника Хашима Тачија Беким Чолаку, косовска влада се одлучила за нову провокацију - проширили су мере и на произвођаче… »
Косовске таксе урушиле дијалог, решење "бели шенген" за Албанце?
Н1 Инфо 29.12.2018
Пале су у воду све лажи које изговарају представници Албанаца с Косова, тврди председник Србије Александар Вучић. Западу су говорили, објашњава Вучић, да су за мир, дијалог и да су против било каквих мера које би се односиле на… »
Специјална представница ЕУ "вуче уши" по Приштини: Размотрите одлуку
Телеграф 29.12.2018
Привремене приштинске институције одлучиле су јуче да мера увећане таксе у износу од 100 одсто буде проширена и на робу страних компанија које имају погоне у Србији. Специјална представница Европске уније на Косову Наталија… »
Вучић: Нема дијалога, ни Трумп лично да ме позове
Ал Јазеера 29.12.2018
“Они су увек говорили да су за мир и дијалог, да неће повећавати и погоршавати мере које су увели, а видимо да су све заједно урадили", каже предсједник Србије. Председник Србије Александар Вучић поновио је да дијалога са Косовом… »
Вучић: Албанци неће стићи ни до Ниша, ни до Врања
РТВ 29.12.2018
ВРАЊЕ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да нема разлога за страх због прича Албанаца да ће "стићи до Врања и Ниша". На питање новинара у Врању о томе има ли разлога да се плаше, Вучић је одговорио: "Не… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 48 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Спанулис после "тужног" пораза од Партизана погледао новинара у очи: "Зато сам освајао Евролиге и титуле..."
Телеграф пре 53 минутајош 2 повезане