Povezane vesti
KONAČNO PRIZNALA! Luna: Marko me PRIVLAČI!
Svet & Skandal 29.12.2018
Luna Đogani priznala je da je Marko Miljković privlači, ali kako i sama kaže nije zaljubljena u njega. Iako su mnogi i pre Lunine potvrde shvatili da se između njih dvoje nešto dešava, ipak su se začudili kada je Luna sve priznala –Nemam problem… »
Sloba je ponizio, SAD lunu i on spušta: Blogerku privlači Marko, njegov odgovor je potpuno porazio (Video)
Kurir 29.12.2018
Luna Đogana odgovarala je na pitanja o njenom turbulentnom odnosua sa Markom Miljkovićem, koji je često na ivici flerta. - Video sam da se Marko i ti sviđate jedno drugom, gledao sam one klipove kada ste pričali i šaputali. Zašto ne priznaš da se… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 2 satajoš 48 povezanih
Otac i sin van životne opasnosti - napadač imao dozvolu za pištolj iz kojeg je pucao na komšije u Mramorku
RTS pre 13 minutajoš 23 povezane
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Palestinski lekari: U poslednjih 48 sati ubijeno je najmanje 120 Palestinaca
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Opozicioni novinar dokusurio opoziciju: Vrlo malo ljudi je na njihovim protestima VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih