Povezane vesti
Crno tržište se preselilo na internet, sledeće godine jača inspekcija
Radio 021 29.12.2018
Od naredne godine biće pokrenut jedinstveni informacioni sistem, kojim će biti povezane 42 inspekcije. Uvođenje novog informacionog sistema najavio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, na panel-diskusiji "Siva ekonomija - dupli… »
Od 2019.: Sve mora da se oporezuje Internet "leglo" crnog tržišta, trojica Subotičana nelegalno prodavala tri godine
Blic 29.12.2018
"Trojica muškaraca iz Subotice trgovali su nelegalno robom preko interneta u prometu od 500 hiljada evra", naveo je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić na "Blic" panelu - "Siva ekonomija-dupli trošak za potrošače" samo jedan slučaj… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 57 minutajoš 131 povezana
Plate rastu, ali ne svima jednako: Leskovčani najsiromašniji u regionu
Rešetka pre 37 minutajoš 25 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 22 minutajoš 9 povezanih
Vanredna situacija u Čačku, više opština u Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Radio 021 pre 57 minutajoš 26 povezanih