Повезане вести
"Како ми је, то најбоље ја знам": Додик обишао баку Миљу која је у рату остала без три сина и супруга
Блиц 29.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик обећао је данас у Броду додатну помоћ Миљи Зечевић, мајци која је у одбрамбено-отаџбинском рату изгубила три сина – Петра, Васу и Милана и супруга Јована, а четврти син Бранислав… »
Додик код Бака миље која је у рату изгубила три сина и мужа: Они су за Српску дали све! Ту смо да зна да није сама и да…
Курир 29.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик обећао је данас у Броду додатну помоћ Миљи Зечевић, мајци која је у одбрамбено-отаџбинском рату изгубила три сина - Петра, Васу и Милана и супруга Јована, а четврти син Бранислав… »
Вести дана »
Живи зид и црвена линија за Генералштаб: Грађани поручују да неће дати народно културно добро (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 16 повезаних
Путниковић: Захтев руских власника НИС-а упућен ОФАЦ-у прихватљив за америчку страну
РТВ пре 2 сатајош 35 повезаних
Завршен протест "Ми смо живи зид" студената у блокади испред зграде Генералштаба
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 28 повезаних
Шта је "Наталијина рамонда" Симбол српске војске у Великом рату има моћну симболику, називају га и "цвет феникс"
Дневник пре 5 сатијош 33 повезане