Povezane vesti
Serija A: Milik dva puta lomio Bolonju, a slomio je Mertens, ‘San Paolijem’ odjekivalo ‘Kalidu, Kalidu’ (video)
Hot sport 29.12.2018
Fudbaleri Napolija savladali su Bolonju rezultatom 3:2 (1:1) u meču 19. kola italijanske Serije A. Nakon što su pre tri dana u Milanu rasistički krici prema štoperu Napolija Kalidu Kulibaliju uzdrmali Italiju, navijači na ‘San Paolu’ danas su… »
"San Paolo" odzvanja: Kalidu, Kalidu, Kalidu...
Mondo 29.12.2018
Velika podrška navijača Napolija za Kalidua Kulibalija kojeg su u sredu navijači Intera vređali na rasnoj osnovi. Pristalice "Nerazura" su tokom celog susreta oponašanjem majmuna želele da isprovociraju defanzivca Napolija, zbog čega su gosti tri puta… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Tramvaj iskočio iz šina i udario u zgradu na Dorćolu, povređeno 15 osoba
RTV pre 12 minutajoš 131 povezana
Prosečna martovska neto plata u Srbiji 121.650 dinara, realni godišnji rast 9,5 odsto
Biznis.rs pre 12 minutajoš 25 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 22 minutajoš 9 povezanih
Havarija na magistralnom vodovodu: Bez vode ostali Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac
RTV pre 7 minutajoš 26 povezanih