Povezane vesti
Preminuo Norman Gimbel
Radio 021 29.12.2018
Norman Gimbel, dobitnik Oskara i Gremija, preminuo je u 92. godini, saopštila je njegova porodica, prenosi BBC. U Gimbelov opus spada i pesma "Killing me softly", koju je snimila Roberta Flak, Fjudžis i drugi, koja je bila i tema serije Srećni dani… »
Preminuo tekstopisac pesme "Killing me softly"
N1 Info 29.12.2018
Norman Gimbel, dobitnik Oskara i Gremija, preminuo je u 92. godini, saopštila je njegova porodica, prenosi BBC. U Gimbelov opus spada i pesma "Killing me softly", koju je snimila Roberta Flak, Fjudžis i drugi, koja je bila i tema serije Srećni dani… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Bejrut na udaru izraelskih snaga, Iran postavio uslove za okončanje rata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 38 minutajoš 73 povezane
Real uništava Mančester siti: Građani razbijeni u Madridu, ludnica u Parizu, nestvarni Bodo nastavlja sa senzacijama!
Kurir pre 2 minutajoš 41 povezana
Sraman nastup potpredsednika Skupštine Vojvodine: Nemanja Zavišić sve Hrvate nazvao ustašama
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO: Predsednik Irana postavio uslove za okončanje rata; General IDF: Vojska spremna da nastavi rat sa Iranom koliko god je potrebno
Insajder pre 2 minutajoš 97 povezanih
"Moraćemo ozbiljno da porazgovaramo": Selektor košarkašica Srbije nezadavoljovan igrom u provm poluvremenu protiv Islanda
Večernje novosti pre 8 minutajoš 33 povezane