Povezane vesti
Opersku pevačicu Natašu Tasić Knežević pretresali u prodavnici zato što je - Romkinja
Noizz 30.12.2018
Operska pevačica Nataša Tasić Knežević požalila se na svom Facebooku da su je u novosadskom Maxi supermarketu javno pretresali misleći da je nešto ukrala. Tasić Knežević je u kratkom video snimku objasnila da je u prodavnicu ušla da kupi indijski orah i… »
Operska pevačica: Pretresali su me u supermarketu samo zato što sam Romkinja
Moj Novi Sad 30.12.2018
Operska pevačica Nataša Tasić Knežević objavila je na Fejsbuku da su je u jednom supermarketu u Novom Sadu javno pretresali pod sumnjom da je nešto ukrala. Ona je u video snimku navela da je u supermarket u blizini Železničke stanice ušla kako bi kupila… »
Neko od troje ljudi "zapištao" je na izlazu iz novosadskog marketa, a radnici su odmah skočili da pretresu samo nju. Ona je…
Telegraf 30.12.2018
U pitanju je operska pevačica Nataša Tasić Knežević. Operska pevačica Nataša Tasić Knežević objavila je na Fejsbuku da su je u jednom supermarketu u Novom Sadu javno pretresali pod sumnjom da je nešto ukrala. Ona je u video snimku navela da je u… »
Vesti dana »

(Foto) auto preticao bez migavca, kamion ga nije uspeo izbeći: Detalji tragedije kod Varaždina: Prešao je u njegovu traku...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) Spisak koji ledi krv: Objavljena imena 18.500 dece ubijene u Gazi: Umirala dok su se igrala ili spavala
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

Masovna tuča u novom pazaru: Više osoba izbodeno nožem: Na terenu hitna pomoć i policija (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane