Povezane vesti
Opersku pevačicu Natašu Tasić Knežević pretresali u prodavnici zato što je - Romkinja
Noizz 30.12.2018
Operska pevačica Nataša Tasić Knežević požalila se na svom Facebooku da su je u novosadskom Maxi supermarketu javno pretresali misleći da je nešto ukrala. Tasić Knežević je u kratkom video snimku objasnila da je u prodavnicu ušla da kupi… »
Operska pevačica: Pretresali su me u supermarketu samo zato što sam Romkinja
Moj Novi Sad 30.12.2018
Operska pevačica Nataša Tasić Knežević objavila je na Fejsbuku da su je u jednom supermarketu u Novom Sadu javno pretresali pod sumnjom da je nešto ukrala. Ona je u video snimku navela da je u supermarket u blizini Železničke stanice ušla kako bi… »
Neko od troje ljudi "zapištao" je na izlazu iz novosadskog marketa, a radnici su odmah skočili da pretresu samo nju. Ona je…
Telegraf 30.12.2018
U pitanju je operska pevačica Nataša Tasić Knežević. Operska pevačica Nataša Tasić Knežević objavila je na Fejsbuku da su je u jednom supermarketu u Novom Sadu javno pretresali pod sumnjom da je nešto ukrala. Ona je u video snimku navela da je… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 6 satijoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 9 satijoš 2 povezane