Повезане вести

Оперску певачицу Наташу Тасић Кнежевић претресали у продавници зато што је - Ромкиња

Оперску певачицу Наташу Тасић Кнежевић претресали у продавници зато што је - Ромкиња

Ноизз 30.12.2018
Оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић пожалила се на свом Фацебооку да су је у новосадском Макси супермаркету јавно претресали мислећи да је нешто украла. Тасић Кнежевић је у кратком видео снимку објаснила да је у продавницу ушла… »
Оперска певачица: Претресали су ме у супермаркету само зато што сам Ромкиња

Оперска певачица: Претресали су ме у супермаркету само зато што сам Ромкиња

Мој Нови Сад 30.12.2018
Оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић објавила је на Фејсбуку да су је у једном супермаркету у Новом Саду јавно претресали под сумњом да је нешто украла. Она је у видео снимку навела да је у супермаркет у близини Железничке… »
Неко од троје људи "запиштао" је на излазу из новосадског маркета, а радници су одмах скочили да претресу само њу. Она је…

Неко од троје људи "запиштао" је на излазу из новосадског маркета, а радници су одмах скочили да претресу само њу. Она је…

Телеграф 30.12.2018
У питању је оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић. Оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић објавила је на Фејсбуку да су је у једном супермаркету у Новом Саду јавно претресали под сумњом да је нешто украла. Она је у видео… »

Вести дана »