Povezane vesti
Hrabre devojčice iz Babinog mosta ne kriju da su Srpkinje i poručuju da se bore: Paketići, selfiji, izložba, evo kako je…
Telegraf 30.12.2018
Veliko hvala što sa roditeljima čuvate srpsko ime i prezime na Kosovu i Metohiji - rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas decu iz tri osnovne škole sa Kosova i Metohije, podelio im novogodišnje paketiće i poručio im da će… »
Želje mališana sa Kim: Da živimo mirno i lepo,da se vrate svi
Večernje novosti 30.12.2018
Beograd je najlepši grad koji sam ikada posetila, sve je mnogo lepo, a ono što želim u 2019. godini je da Srbi ostanu na Kosovu i Metohiji i da mogu mirno da žive, kazala je Tanjugu devojčica Neda Milkić. Beograd je najlepši grad koji sam ikada posetila… »
Vučić uručio paketiće deci sa Kosova
Danas 30.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas u Beogradu novogodišnje paketiće deci iz tri osnovne škole iz centralnog dela Kosova. Paketiće je u Predsedništvu dobilo 40 dece uzrasta 9 do 12 godina iz Gračanice, Sušice i Babinog Mosta. „Veoma sam… »
Vučić uručio novogodišnje paketiće deci s Kosova
N1 Info 30.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas u Beogradu novogodišnje paketiće deci iz tri osnovne škole iz centralnog dela Kosova. Paketiće je u Predsedništvu dobilo 40 dece uzrasta 9 do 12 godina iz Gračanice, Sušice i Babinog Mosta. "Veoma sam… »
Vučić dodeljuje paketiće deci sa Kosova: Beograd je uvek uz vas, hvala vam što čuvate vaše domove (foto)
Večernje novosti 30.12.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručuje novogodišnje paketiće deci iz tri osnovne škole sa Kosova i Metohije danas u 12.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručuje… »
Pljuštali selfiji u predsedništvu: Vučić se slikao s klincima s Kosmeta, pa im podelio paketiće! (Foto)
Kurir 30.12.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas decu iz tri osnovne škole sa Kosova i Metohije, podelio im novogodišnje paketiće i poručio im da će njihov Beograd i Srbija biti uvek uz njih. "Veliko hvala što sa roditeljima čuvate srpsko ime… »
Predsednik delio paketiće deci sa Kosova
Mondo 30.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je danas novogodišnje paketiće deci sa Kosova i Metohije i zahvalio im se što, zajedno sa svojim roditeljima "čuvaju srpsko ime i prezime na KIM". Foto: MN Press "Vaš Beograd i vaša Srbija uvek će biti uz vas i… »
Vesti dana »
Delez se oglasio o pokretanju arbitraže: Odluku nismo doneli olako, primena uredbe o maržama je dovela do značajnih gubitaka (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 32 povezane
Visoki savet tužilaštva odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
RTV pre 3 satajoš 31 povezana
Vuk Cvijić: Vlastima smetaju policajci koji se bore protiv trgovine drogom
Beta pre 6 satijoš 22 povezane
Počelo svečano otvaranje Zimskih olimpijskih igara u Milanu i Kortini
Serbian News Media pre 12 minutajoš 41 povezana