Povezane vesti
Stefanović: 'Ukidaju' granicu, a šta da mi to uradimo sa RS?
Al Jazeera 30.12.2018
Šef Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti Srbije upozorio je da najava ukidanja granice između Kosova i Albanije ugrožava regionalnu stabilnost i prava Srba na Kosovu. Šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti i ministar unutrašnjih poslova… »
Stefanović:“Ukidaju“ granicu, a šta da mi to uradimo sa RS?
Studio B 30.12.2018
Šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je, nakon sednice Biroa, da najava ukidanja granice između Kosova i Metohije i Albanije ugrožava regionalnu stabilnost i prava Srba u našoj… »
Zbog ukidanja granice između KiM i Albanije održana sednica službi za bezbednost: Doneta važna odluka
Srbija danas 30.12.2018
Šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas, nakon sednice tog tela, da najava ukidanja granice između Kosova i Metohije i Albanije ugrožava regionalnu stabilnost i prava Srba u… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Roditelji stradale devojčice Angeline Aćimović obeležavaju njen rođendan: Otac Anđelko na ivici suza: "Vrlo mi je teško, čeličim se pomešanim osećanjima tuge i radosti"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 1 satjoš 1 povezana