Povezane vesti
Kulićeva briznula u plač kada joj se javila majka: Marija nije ni pozdravila Zolu, a Miljana eksplodirala od besa! (video)
Kurir 30.12.2018
Miljana Kulić je počela da plače čim je videla čestitku za Novu godinu od svoje majke Marije, gde ni u jednom trenutku nije pomenula njenog dečka Lazara Čolića Zolu. "Draga Miljana, srećna ti Nova godina, želimo tebi i Željku puno zdravlja i… »
Krunićeva ridala na sav glas, bol je neizdrživ: Kada je Ovo videla, istrčala je napolje i totalno se slomila! (video)
Kurir 30.12.2018
Jeleni Krunić je njena majka uputila novogodišnju čestitku zbog koje je ona odmah briznula u plač i nije mogla da dođe do reči te je istog trenutka napustila Belu kuću. "Rođena moja, ovom prilikom ti čestitam Novu 2019. godinu. Da ti Nova godina… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 1. jun: Sunčano i toplo, temperatura do 30 stepeni
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih

Ko je 19-godišnji klinac koji je zaludeo Evropu: Svi pričaju o momku koji je Svecima doneo prvu Ligu šampiona
Kurir pre 18 minutajoš 13 povezanih

Muškarca pregazilo više automobila, ostao na mestu mrtav: Užas na Ibarskoj magistrali
Blic pre 18 minutajoš 7 povezanih

Novak se otvorio i kazao šta ga je žestoko brinulo prošlih dana: "Proveo sam juče tri, četiri sata sa njim..."
Telegraf pre 28 minutajoš 5 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana