Povezane vesti
Novinaru Jovanoviću kojem je spaljena kuća provalili u stan
Radio 021 30.12.2018
Novinar portala Žig info Milan Jovanović večeras je napadnut u privremenom smeštaju na Banovom brdu, gde boravi, pošto mu je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu. Nepoznate osobe razbile su večeras oko 20 sati staklo na vratima terase i pokušale da… »
Jovanović opet meta napada, policija vrši uviđaj
Vesti online 30.12.2018
Novinaru Milanu Jovanoviću iz Vrčina, kojem je nedavno spaljena kuća, nepoznati napadači provalili su u iznajmljen stan na Banovom brdu, javlja N1. Kako je Jovanović rekao za N1, on i supruga su legli u drugu sobu, u stanu je bilo mračno, kada su… »
Novinar Milan Jovanović: Provalili su mi u stan
Slobodna Evropa 30.12.2018
Novinaru portala Žig info Milanu Jovanoviću iz Vrčina, kojem je nedavno spaljena kuća, nepoznati napadači provalili su u nedelju uveče u iznajmljen stan na Banovom brdu, javlja TV N1. Kako je Jovanović rekao za tu televiziju, on i supruga su legli… »
Jovanović opet meta napada, uviđaj policije nakon upada u stan novinara
N1 Info 30.12.2018
Novinaru Milanu Jovanoviću iz Vrčina, kojem je nedavno spaljena kuća, nepoznati napadači provalili su večeras u iznajmljen stan na Banovom brdu. Izvor: N1 Kako je Jovanović rekao za N1, on i supruga su legli u drugu sobu, u stanu je bilo mračno… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane