Povezane vesti
Sem razgraničenja, nije ponuđeno rešenje koje je kompromis
RTV 31.12.2018
BEOGRAD - Nema mnogo ponuđenih rešenja koja su na stolu, znam za jedno-razgraničenje, a ima i drugih - da mi priznamo Kosovo, što mi nećemo ili da Kosovo bude pokrajina u Srbiji, što oni neće, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i… »
Dačić: Spremam pevački repertoar za Putinov dolazak
Nova ekonomija 31.12.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17. janura - "Kaljinku" i "Podmoskovske večeri"… »
Dačić: Ne odustajem od song diplomatije, imam repertoar i za Putina
Radio 021 31.12.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17. janura - "Kaljinku" i "Podmoskovske večeri". "Posete… »
Dačić uvežbava za Putina najlepšu rusku pesmu 'Podmoskovske večeri'
RTV 31.12.2018
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17. janura - "Kaljinku" i "Podmoskovske… »
Dačić: Ne odustajem od "song" diplomatije, spreman repertoar i za Putina
N1 Info 31.12.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17. janura - "Kaljinku" i "Podmoskovske večeri"… »
Dačić otkrio koje će dve pesme otpevati Putinu: Sabrao i kilometražu koju je prešao u 2018. godini
Telegraf 31.12.2018
Inače, i on voli da peva - podseća Dačić. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da neće odustati od "song diplomatije" i najavio kako već ima spreman repertoar i za ruskog predsednika Vladimira Putina koji u Srbiju stiže 17… »
Vesti dana »
Napadnuta dekanka Filozofskog fakulteta na protestu u Nišu: Pretnje ubistvom i zastrašivanje
Radio 021 pre 34 minutajoš 6 povezanih
Tramp uveo sankcije sudu u hagu: Evo zbog čega se odlučio na ovoj potez
Blic pre 3 satajoš 33 povezane
Akademija umetnosti podržala odluku muzičke škole o odlaganju takmičenja
Radio 021 pre 4 satijoš 48 povezanih