Povezane vesti
Kesić: Moja emisija će ostati i opstati mnogo duže od predsednika Srbije
Nova ekonomija 31.12.2018
Autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je na televiziji N1 da je spreman da se kladi da će "emisija opstati i ostati mnogo duže nego što će ostati ovaj predsednik". "Ja bih voleo da ostane trajni korektivni faktor bilo koje vlasti jer generalno… »
Kesić: Emisija će opstati mnogo duže nego što će ostati ovaj predsednik
N1 Info 31.12.2018
Autor emisije "24 minuta" Zoran Kesić izjavio je da je spreman da se kladi da će "emisija opstati i ostati mnogo duže nego što će ostati ovaj predsednik". "Ja bih voleo da ostane trajni korektivni faktor bilo koje vlasti jer generalno posao satiričara je… »
Vesti dana »
Rakete lete na sve strane, pogođen aerodrom! Žestoka eskalacija na Bliskom istoku: Amerika gađala Iran, Teheran uzvratio udarima na Kuvajt i Bahrein (foto, video)
Blic pre 57 minutajoš 19 povezanih
Naoružani napadač u Dortmundu koji se zabarikadirao sa troje dece u stanu, predao se policiji: Policajac lakše povređen u pucnjavi
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Najmanje sedam poginulih i 10 povređenih u napadu ukrajinskog drona na autobus u Donjeckoj oblasti
N1 Info pre 42 minutajoš 15 povezanih
Ekskluzivni snimci RTS-a iz Sankt Peterburga – dronovi stigli do Putinovog rodnog grada; Ukrajinci pogodili ruski autobus, ima poginulih
RTS pre 17 minutajoš 13 povezanih