Povezane vesti
Dragana Mirković na ivici suza: Ceca treba da me poštuje, bila sam za nju kada joj je najviše bilo potrebno
Tračara 31.12.2018
Pevačica Dragana Mirković otkrila je da je ostala u šoku nakon izjave Svetlane Cece Ražnatović. Dragana je nedavno imala susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović koji je bio neprijatan, a nakon svega… »
Ceo razgovor sa draganom Mirković o Ceci: Ja sam jedna fina i kulturna osoba, kako mogu da me te stvari ne dotiču? Evo šta je…
Kurir 31.12.2018
Na snimanju jednog novogodišnjeg programa došlo je do sukoba između pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković, nakon čega je Dragana završila u bolnici. O ovom susretu Dragana je otvorila dušu i ispričala šta se i kako dešavalo tada, ali i… »
Vesti dana »
Na šalterima 586 pošta širom Srbije prijavljivanje nelegalnih objekata
RTK pre 46 minutajoš 35 povezanih
Završen sastanak Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: „Građani da ne brinu“
Danas pre 31 minutajoš 40 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski: Ne postoji jedinstven stav o teritorijama, potrebne i bezbednosne garancije
RTV pre 26 minutajoš 43 povezane