Povezane vesti
AKV: Policija i tužilaštvo ne smeju biti u službi vlasti
Radio 021 31.12.2018
Advokatska komora Vojvodine najoštrije je osudila hapšenje Daška Milinovića i predlog tužilaštva da mu bude određen pritvor i navela da je takvim postupanjem povređeno pravo na slobodu izražavanja i informisanja, kao i pravo na slobodu i bezbednost… »
AKV: Policija i tužilaštvo ne smeju biti u službi vlasti
Novi magazin 31.12.2018
Advokatska komora Vojvodine (AKV) najoštrije je danas osudila hapšenje novinara Daška Milinovića i predlog tužilaštva da mu bude određen pritvor i navela da je takvim postupanjem povređeno pravo na slobodu izražavanja i informisanja, kao i pravo na… »
Advokatska komora Vojvodine: Policija i tužilaštvo ne smeju biti u službi vlasti
N1 Info 31.12.2018
Advokatska komora Vojvodine najoštrije je osudila hapšenje novinara Daška Milinovića i predlog tužilaštva da mu bude određen pritvor i navela da je takvim postupanjem povređeno pravo na slobodu izražavanja i informisanja, kao i pravo na slobodu i… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 50 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 4 satijoš 34 povezane
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 0 minutajoš 51 povezana