Povezane vesti
Novosađani 2019. dočekali uz Neleta Karajlića, Manjifika...
RTV 01.01.2019
NOVI SAD - Novi Sad je ušao u 2019. godinu kao Omladinska prestonice Evrope. Дoček organizovan na pet lokacija u centru grada bio je u znaku mladih. Sarađujući sa evropskim i regionalnim zvezdama, mladi Novog Sada su predstavili svojim sugrađanima i… »
Srećna Nova 2019!
RTV 01.01.2019
NOVI SAD, BEOGRAD - Nova godina dočekana je širom Srbije uz vatromet i koncerte na trgovima, a slavilo se i u restoranima, kafićima, ali i kod kuće. Beograđani su u novu godinu ušli uz vatromet sa Bajagom, Harisom Džinovićem, Dejanom Petrovićem, Sašom… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 41 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Bilo je više izlaza, ali su svi bežali na glavni"
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 52 minutajoš 20 povezanih