Povezane vesti
Haos u zadruzi u novogodišnjoj noći: Zerini pozlilo, Bane je polivao, davio i gađao, reagovalo i obezbeđenje
Blic 01.01.2019
Sinoć je zadrugarima bila organizovana novogodišnja žurka na kojoj su se Bane i Zerina prvo normalno pozdravili, a onda je on nasrnuo na nju, zbog čega je i obezbeđenje moralo da reaguje. Bane se Zerini prvo unosio u lice govoreći joj: - Da mi umre… »
Užas u novogodišnjoj noći! Bane davio Zerinu, polio pivom i gađao čašom, a ona njemu nije ostala dužna! (video)
Kurir 01.01.2019
Bane Čolak je cele noći pokušavao da se pomiri sa Zerinom, ali mu to nije uspelo, te je izrevoltiran zbog toga počeo da se dere na nju. - Nikada više nemoj da mi se obraćaš. Od noćas umireš za mene. Od noćaš si završila sa mnom, Jasmine mi… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 21 minutajoš 18 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
RTV pre 10 minutajoš 52 povezane