Повезане вести

Честитка министра Стефановића народу: Учинићемо све да будете безбедни - чуваћемо Србију од сваке претње (видео)

Честитка министра Стефановића народу: Учинићемо све да будете безбедни - чуваћемо Србију од сваке претње (видео)

Телеграф 01.01.2019
- Поштовани грађани, пред нама је нова година у којој ћемо пружити максималне напоре да учинимо да будете безбедни и сигурни - поручио је он на почетку обраћања. Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих… »
Стефановић: Очували смо стабилност, безбедност и сигурност земље и грађана

Стефановић: Очували смо стабилност, безбедност и сигурност земље и грађана

Н1 Инфо 01.01.2019
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни. "Поштовани грађани, пред нама је нова година у… »
Стефановић: Учинићемо све да грађани буду безбедни и сигурни (видео)

Стефановић: Учинићемо све да грађани буду безбедни и сигурни (видео)

Правда 01.01.2019
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни. "Поштовани грађани, пред… »
Стефановић: Учинићемо све да грађани буду безбедни и сигурни

Стефановић: Учинићемо све да грађани буду безбедни и сигурни

РТС 01.01.2019
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић честитао је грађанима и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Нову годину и пожелео им да буду срећни, здрави и безбедни. "Поштовани грађани, пред… »

Вести дана »