Povezane vesti

Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u rešavanju problema Kosova. ...

Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u rešavanju problema Kosova. ...

Beta 01.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u rešavanju problema Kosova postignuto realno i da bi bilo neodgovorno očekivati čuda. Podsetio je da je zatekao takvu situaciju, pomenuo proglašenje nezavisnog Kosova 2008, "izvlačenje" problema Kosova… »
Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u vezi sa Kosovom

Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u vezi sa Kosovom

N1 Info 01.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u rešavanju problema Kosova postignuto realno i da bi bilo neodgovorno očekivati čuda. Podsetio je da je zatekao takvu situaciju, pomenuo proglašenje nezavisnog Kosova 2008, "izvlačenje" problema Kosova… »
Što kasnimo u reformi zdravstva, ja sam kriv! Vučić priznao greške koje je napravio od kad je na vlasti

Što kasnimo u reformi zdravstva, ja sam kriv! Vučić priznao greške koje je napravio od kad je na vlasti

Telegraf 01.01.2019
- Ruke su vam vezane, a morate da ostanete u ringu, i to ne tri minuta, nego 12 rundi od po tri minuta - rekao je Vučić u intervujuu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u rešavanju problema Kosova postignuto realno i da bi bilo… »
Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u rešavanju problema Kosova

Vučić: Bilo bi neodgovorno očekivati čuda u rešavanju problema Kosova

Danas 01.01.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u rešavanju problema Kosova postignuto realno i da bi bilo neodgovorno očekivati čuda. „U takvim uslovima čini mi se da smo se borili i da Srbi s Kosova to i te kako dobro razumeju, oni to najbolje… »

Vesti dana »

Danas vedrije u Novom Sadu

Danas vedrije u Novom Sadu

Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih
Hitna pomoć juče intervenisala 15 puta na javnom mestu

Hitna pomoć juče intervenisala 15 puta na javnom mestu

Glas Šumadije pre 57 minutajoš 13 povezanih
Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj zbog početka vikenda

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj zbog početka vikenda

Glas Zaječara pre 52 minutajoš 12 povezanih