Повезане вести
Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова. ...
Бета 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. Подсетио је да је затекао такву ситуацију, поменуо проглашење независног Косова 2008… »
Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у вези са Косовом
Н1 Инфо 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. Подсетио је да је затекао такву ситуацију, поменуо проглашење независног Косова 2008… »
Што каснимо у реформи здравства, ја сам крив! Вучић признао грешке које је направио од кад је на власти
Телеграф 01.01.2019
- Руке су вам везане, а морате да останете у рингу, и то не три минута, него 12 рунди од по три минута - рекао је Вучић у интервујуу. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто… »
Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова
Данас 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. „У таквим условима чини ми се да смо се борили и да Срби с Косова то и те како добро… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 52 минутајош 32 повезане

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 3 сатајош 8 повезаних

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 3 сатајош 25 повезаних