Повезане вести

Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова. ...

Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова. ...

Бета 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. Подсетио је да је затекао такву ситуацију, поменуо проглашење независног Косова 2008… »
Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у вези са Косовом

Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у вези са Косовом

Н1 Инфо 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. Подсетио је да је затекао такву ситуацију, поменуо проглашење независног Косова 2008… »
Што каснимо у реформи здравства, ја сам крив! Вучић признао грешке које је направио од кад је на власти

Што каснимо у реформи здравства, ја сам крив! Вучић признао грешке које је направио од кад је на власти

Телеграф 01.01.2019
- Руке су вам везане, а морате да останете у рингу, и то не три минута, него 12 рунди од по три минута - рекао је Вучић у интервујуу. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто… »
Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова

Вучић: Било би неодговорно очекивати чуда у решавању проблема Косова

Данас 01.01.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у решавању проблема Косова постигнуто реално и да би било неодговорно очекивати чуда. „У таквим условима чини ми се да смо се борили и да Срби с Косова то и те како добро… »

Вести дана »