Повезане вести

Тринкијери и Гагић пред Ритас: Ми смо направили спринт на крају прве фазе Еврокупа да се увалимо, баш да се увалимо у Топ 16

Тринкијери и Гагић пред Ритас: Ми смо направили спринт на крају прве фазе Еврокупа да се увалимо, баш да се увалимо у Топ 16

Спортски журнал 01.01.2019
Црно-бели су раним јутарњим летом оптутовали у Виљнус, где ће у оквиру првог кола ТОП 16 фазе Еврокупа, сутра од 18 часова играти против Ритаса. Пред црно-белима је прва утакмица у 2019. години, уедно, то је и почетак ТОП 16… »
Партизан у Литванији: Нисмо фаворити

Партизан у Литванији: Нисмо фаворити

Моззарт спорт 01.01.2019
„Нема новогодишње еуфорије, фокусирани смо“, уверава центар Ђорђе Гагић. Пет победа у последњих шест утакмица. Плус два новогодишња појачања. Довољно да заигра осмех на лицу Партизанових навијача уочи првог изазова у 2019. и… »
Тринкијери: Увалили смо се! Фенер, Ритас... Све је исто

Тринкијери: Увалили смо се! Фенер, Ритас... Све је исто

Вечерње новости 01.01.2019
Свака утакмица је шанса да будемо бољи и да пробамо нешто да направимо. Нисмо фаворити, ми смо ушли баш на крају, али морамо да играмо, каже Андреа Тринкијери. Кошаркаши Партизана у среду од 18 часова отварају такмичење у… »
Партизан у авиону почео 2019: Ритас или Фенер, исто је!

Партизан у авиону почео 2019: Ритас или Фенер, исто је!

Мондо 01.01.2019
Јутро после Нове године, црно-бели су полетели ка Литванији. "Спринтом смо се 'увалили' у Топ 16... Сад је сваки меч нова шанса". Нема одмора за кошаркаше Партизана током празника, јер су се за то изборили. Јуришом у фото-финишу… »
Ко рано рани, две среће граби, а шта тек рећи за кошаркаше Партизана...

Ко рано рани, две среће граби, а шта тек рећи за кошаркаше Партизана...

Спортске.нет 01.01.2019
За њих није било одмора после дочека Нове године. Док смо сви одмарали од новогодишњег славља, или се можда тек враћали својим домовима, кошаркаши Партизана морали су јутрос баш да поране, првог дана нове, 2019. године. Они су… »
Тринкијери: Увалили смо се! Фенер, Реал, Ритас... Све је исто

Тринкијери: Увалили смо се! Фенер, Реал, Ритас... Све је исто

Н1 Инфо 01.01.2019
Кошаркаши Партизана први меч у 2019. години одиграће у среду на старту Топ 16 фазе Еврокупа. Црно-бели иду на мегдан некадашњем великом ривалу у Евролиги са циљем да буду конкурентни и покушају да изненаде литванског великана… »

Вести дана »