Povezane vesti
Nastavlja se bitka titana - Kobajaši i u Garmišu ponovo za mrvu ispred Ajzenbihlera
Sportski žurnal 01.01.2019
Sledeća, treća stanica Novogodišnje turneje (karavan se seli u Austriju) je 4. januara 2019. na skakaonici Bergisel u Insbruku (početak prve serije u 14 časova). Na poslednjih devet od deset novogodišnjih turneja slavio je skakač koji je bio vodeći 1… »
Turneja ‘Četiri skakaonice’: Ponovo Kobajaši!
Hot sport 01.01.2019
Japanski takmičar Rjoju Kobajaši pobedio je danas i u Garmiš-Partenkirhenu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice. – Neverovatan osećaj, zaista. Bio sam malo nervozan, ali sam dao sve od sebe. Želim da nastavim ovako i daću sve od sebe da pobedim i… »
Skače kraće, ali lepše: Kobajaši leti ka Zlatnom orlu (video)
Mozzart sport 01.01.2019
Japanac slavio i u Garmišu. Pokoren i Garmiš Partenkirhen. Posle trijumfa u Oberstdorfu, Rjoju Kobajaši je status najboljeg ski skačaka sveta u ovom trenutku potvrdio i na drugoj stanici novogodišnje turneje „Četiri skakaonice“. Momak iz „klase 1996“… »
Četiri skakaonice: Opet Kobajaši...
Mondo 01.01.2019
Japanac je trijumfovao i na drugoj skakaonici. Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader) Japanski takmičar Rjoju Kobajaši pobedio je prvog dana 2019. i u Garmiš-Partenkirhenu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice. "Neverovatan osećaj, zaista. Bio sam malo… »
Četiri skakaonice: Kobajaši pokorio i Garmiš!
N1 Info 01.01.2019
Japanski ski skakač Rjoju Kobajaši posle Oberstdorfa trijumfovao je i na drugom takmičenju u okviru turneje Četiri skakaonice održanom u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu. Kobajaši je do šestog trijumfa ove sezone došao ukupnim skorom od 266,6 bodova… »
Vesti dana »

Slobodan univerzitet traži ostavku dekana Alanovića zbog prisustva policije na Filozofskom fakultetu
Serbian News Media pre 15 minutajoš 49 povezanih

Ovo je napadač iz škole! Na šaržeru napisao "ubiti Donalda Trampa", ostavio poruku i na ćirilici, snimao se! Pucao na decu dok su se molila! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Najveća senzacija US Opena, 175. teniser sveta srušio Amerikanca i doneo lepe vesti za Đokovića
Telegraf pre 15 minutajoš 40 povezanih

Nastavak pritisaka na N1: Da li je Vučić tražio smenu direktorke United Media
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih