Povezane vesti

Nastavlja se bitka titana - Kobajaši i u Garmišu ponovo za mrvu ispred Ajzenbihlera

Nastavlja se bitka titana - Kobajaši i u Garmišu ponovo za mrvu ispred Ajzenbihlera

Sportski žurnal 01.01.2019
Sledeća, treća stanica Novogodišnje turneje (karavan se seli u Austriju) je 4. januara 2019. na skakaonici Bergisel u Insbruku (početak prve serije u 14 časova). Na poslednjih devet od deset novogodišnjih turneja slavio je skakač koji je bio… »
Turneja ‘Četiri skakaonice’: Ponovo Kobajaši!

Turneja ‘Četiri skakaonice’: Ponovo Kobajaši!

Hot sport 01.01.2019
Japanski takmičar Rjoju Kobajaši pobedio je danas i u Garmiš-Partenkirhenu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice. – Neverovatan osećaj, zaista. Bio sam malo nervozan, ali sam dao sve od sebe. Želim da nastavim ovako i daću sve od sebe da… »
Skače kraće, ali lepše: Kobajaši leti ka Zlatnom orlu (video)

Skače kraće, ali lepše: Kobajaši leti ka Zlatnom orlu (video)

Mozzart sport 01.01.2019
Japanac slavio i u Garmišu. Pokoren i Garmiš Partenkirhen. Posle trijumfa u Oberstdorfu, Rjoju Kobajaši je status najboljeg ski skačaka sveta u ovom trenutku potvrdio i na drugoj stanici novogodišnje turneje „Četiri skakaonice“. Momak iz… »
Četiri skakaonice: Kobajaši pokorio i Garmiš!

Četiri skakaonice: Kobajaši pokorio i Garmiš!

N1 Info 01.01.2019
Japanski ski skakač Rjoju Kobajaši posle Oberstdorfa trijumfovao je i na drugom takmičenju u okviru turneje Četiri skakaonice održanom u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu. Kobajaši je do šestog trijumfa ove sezone došao ukupnim skorom od 266,6… »
Četiri skakaonice: Opet Kobajaši...

Četiri skakaonice: Opet Kobajaši...

Mondo 01.01.2019
Japanac je trijumfovao i na drugoj skakaonici. Foto: Tanjug/AP/Matthias Schrader) Japanski takmičar Rjoju Kobajaši pobedio je prvog dana 2019. i u Garmiš-Partenkirhenu na novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice. "Neverovatan osećaj, zaista. Bio sam… »

Vesti dana »