Povezane vesti
Dočekala sam Novu godinu u kolima Hitne pomoći, ovako izgleda prava šumaherska vožnja. Rekli su mi: Čuvaj se ujeda, šuta…
Telegraf 01.01.2019
U ovom poslu nema sredine. Ili volite Hitnu, ili ne radite u njoj, kaže dr Aleksandar Stijačić. Crveni alarm, čovek bez svesti, Preradovićeva ulica, restoran Zlatar. Čim su se ove reči oglasile preko mikrofona, tročlana ekipa beogradske Hitne… »
"Crveni alarm, čovek bez svesti": Reporteri "Blica" proveli veče sa ekipom Hitne pomoći, mnogo pijanih i agresivnih
Blic 01.01.2019
"Crveni alarm, Preradovićeva, čovek bez svesti" bilo je prvo što smo čuli tek nekoliko minuta po dolasku tokom noći u beogradsku Hitnu pomoć. Druga stanična ekipa pete smene na čelu sa dr Aleksandrom Stijačićem pojurila je ka sanitetu, a onda je… »
Vesti dana »
(BLOG) U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu: Podrška i dela profesora
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Na javnom času ispred Jovine gimnazije zatraženo izvinjenje direktora i školskog odbora "ali na pravu adresu" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić: Srbija treba da učini više u privlačenju italijanskih investicija
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmena Krivičnog zakonika
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih