Povezane vesti
Sem razgraničenja, nije ponuđeno rešenje koje je kompromis
Politika 01.01.2019
Nema mnogo ponuđenih rešenja koja su na stolu, znam za jedno-razgraničenje, a ima i drugih - da mi priznamo Kosovo, što mi nećemo ili da Kosovo bude pokrajina u Srbiji, što oni neće, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i konstatuje da za… »
Dačić: Nema mnogo ponuđenih rešenja koja su na stolu
Pravda 01.01.2019
Nema mnogo ponuđenih rešenja koja su na stolu, znam za jedno - razgraničenje, a ima i drugih, kaže šef diplomatije Ivica Dačić. Dačić je naveo da su ta druga rešenja "da mi priznamo Kosovo, što mi nećemo ili da Kosovo bude pokrajina u Srbiji… »
Dačić: Srbija spremna na dijalog, Priština nije
Danas 31.12.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Srbija spremna na dijalog i pronalaženje rešenja, ali Priština nije i traži način da to odloži i povlači jenostrane, nerazumne poteze, kao što je uvođenje taksi i formiranje vojske. Što se… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana