Povezane vesti

Darko Lazić sa verenicom u kafani: Zapevao sa muzičarima! (video)

Darko Lazić sa verenicom u kafani: Zapevao sa muzičarima! (video)

Svet & Skandal 02.01.2019
Pevač Darko Lazić oseća se sve bolje i bolje nakon teške saobraćajne nesreće, te sve češće napušta banju u kojoj se oporavlja! A koliko mu je bolje govore video snimci na kojima je pevač u kafani sa trudnom verenicom Marinom Gagić. View this… »
Darko Lazić Novu godinu dočekao u kafani! (VIDEO)

Darko Lazić Novu godinu dočekao u kafani! (VIDEO)

Svet plus 02.01.2019
Pevač Darko Lazić se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra 2018. godine u blizini rodnog Brestača. Novu godinu je ipak dočekao u kafani i to u društvu svoje verenice Marine Gagić! Da se pevač Darko Lazić uspešno… »
Moj živote, šta činiš od mene: Darko Lazić lumpovao u kafani sa trudnom verenicom, a u jednom trenutku nastao je haos…

Moj živote, šta činiš od mene: Darko Lazić lumpovao u kafani sa trudnom verenicom, a u jednom trenutku nastao je haos…

Kurir 02.01.2019
Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra u blizini rodnog Brestača. Da se svakim danom oseća sve bolje i bolje dokazuju i novi video-snimci, koje je podelio sa svojim pratiocima na… »
Darko Lazić u kafani: Izašao iz banje sa verenicom, a onda i zapevao sa muzičarima

Darko Lazić u kafani: Izašao iz banje sa verenicom, a onda i zapevao sa muzičarima

Blic 02.01.2019
Pevač Darko Lazić se uspešno oporavlja pa sve češće napušta banju u kojoj se trenutno nalazi na oporavku od sobraćajne nezgode koju je imao prošle godine. A koliko mu je bolje govore video snimci na kojima je pevač u kafani sa trudnom verenicom… »

Vesti dana »