Повезане вести
Трамп: Добио сам одлично писмо Кима Џонг Уна, радујем се сусрету
Н1 Инфо 02.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је вечерас да је од лидера Северне Кореје Ким Џонг Уна добио "одлично" писмо и да ће се "вероватно" ускоро поново састати. "Управо сам добио одлично писмо од Ким Џонг Уна. Успоставили… »
Трамп: Добио сам сјајно писмо од Кима, ускоро састанак
Политика 02.01.2019
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је добио „сјајно писмо” од севернокорејског лидера Ким Џонг-уна и да очекује да се са њим ускоро састане. Трамп је новинарима у Белој кући рекао да је са Кимом… »
Трамп изразио спремност за нови сусрет са севернокорејским лидером
Нови магазин 02.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изразио је спремност за нови сусрет са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном. Трамп је одговорио на изјаву лидера Северне Кореје, који је у свом новогодишњем говору изразио спремност да се у… »
Трамп о изјавама и упозорењу које је упутио вођа Северне Кореје: "Радујем се другом састанку са Ким Џонг Уном"
Блиц 02.01.2019
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да се радује још једном састанку са лидером Северне Кореје Ким Џонг Уном. Он је написао на "Твитеру" да се радује састанку и да је Ким свестан да Северна Кореја поседује велики економски… »
Трамп спреман за нови сусрет са Кимом
Н1 Инфо 02.01.2019
Амерички председник Доналд Трамп изразио је спремност за нови сусрет са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном. Трамп је одговорио на изјаву лидера Северне Кореје, који је у свом новогодишњем говору изразио спремност да се у… »
Вести дана »

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нови магазин пре 34 минутајош 11 повезаних

Језив судар код Сајма: Петоро младих тешко повређено, ватрогасци их извлачили из аутомобила
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 39 минутајош 8 повезаних