Povezane vesti

Tramp: Dobio sam odlično pismo Kima Džong Una, radujem se susretu

Tramp: Dobio sam odlično pismo Kima Džong Una, radujem se susretu

N1 Info 02.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da je od lidera Severne Koreje Kim Džong Una dobio "odlično" pismo i da će se "verovatno" uskoro ponovo sastati. "Upravo sam dobio odlično pismo od Kim Džong Una. Uspostavili smo zaista vrlo dobre… »
Tramp: Dobio sam sjajno pismo od Kima, uskoro sastanak

Tramp: Dobio sam sjajno pismo od Kima, uskoro sastanak

Politika 02.01.2019
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je dobio „sjajno pismo” od severnokorejskog lidera Kim Džong-una i da očekuje da se sa njim uskoro sastane. Tramp je novinarima u Beloj kući rekao da je sa Kimom uspostavio dobre odnose i… »
Tramp izrazio spremnost za novi susret sa severnokorejskim liderom

Tramp izrazio spremnost za novi susret sa severnokorejskim liderom

Novi magazin 02.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je spremnost za novi susret sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Tramp je odgovorio na izjavu lidera Severne Koreje, koji je u svom novogodišnjem govoru izrazio spremnost da se u svakom trenutku sastane… »
Tramp o izjavama i upozorenju koje je uputio vođa Severne Koreje: "Radujem se drugom sastanku sa Kim Džong Unom"

Tramp o izjavama i upozorenju koje je uputio vođa Severne Koreje: "Radujem se drugom sastanku sa Kim Džong Unom"

Blic 02.01.2019
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se raduje još jednom sastanku sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom. On je napisao na "Tviteru" da se raduje sastanku i da je Kim svestan da Severna Koreja poseduje veliki ekonomski potencijal. Komentar… »
Tramp spreman za novi susret sa Kimom

Tramp spreman za novi susret sa Kimom

N1 Info 02.01.2019
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je spremnost za novi susret sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom. Tramp je odgovorio na izjavu lidera Severne Koreje, koji je u svom novogodišnjem govoru izrazio spremnost da se u svakom trenutku sastane… »

Vesti dana »