Повезане вести

Доха: Новак у четвртфиналу сингла и полуфиналу дубла

Доха: Новак у четвртфиналу сингла и полуфиналу дубла

Глас Америке 02.01.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Катар Ексон Мобил опена у Дохи победом над Мађаром Мартоном Фусовичем у три сета - 4:6, 6:4 и 6:1, после тално два сата игре. Ђоковић је имао много проблема против… »
Доха: Мађар Фучович намучио Ђоковића

Доха: Мађар Фучович намучио Ђоковића

Спортски журнал 02.01.2019
Све до 10. гема другог сета Ђоковић није успевао да дође до брејк лопте, да би потом ушао у серију од пет узастопних гемова, којом је практично решио питање победника. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у… »
Раонић бољи од Кецмановића у Бризбејну

Раонић бољи од Кецмановића у Бризбејну

Политика 02.01.2019
Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у четвртфинале турнира у Бризбејну, пошто је рано јутрос изгубио од Канађанина Милоша Раонића са 3:6, 6:7, преноси Бета. Меч Кецмановића и Раонића, 131. и 18. играча… »
ДОХА: Браћа Ђоковић у полуфиналу

ДОХА: Браћа Ђоковић у полуфиналу

Дневник 02.01.2019
ДОХА: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и његов брат Марко пласирали су се у полуфинале турнира у Дохи у конкуренцији дублова, пошто су вечерас у четвртфиналу победили Душана Лајовића и Дамира Џумхура са 7:5, 3:6, 10:7. Иако… »
Ма, какав умор! Новак са Марком ушао у полуфинале дубла!

Ма, какав умор! Новак са Марком ушао у полуфинале дубла!

Спортске.нет 02.01.2019
Имао је напоран меч у синглу, али то се у дублу није ни осетило... Новак Ђоковић ређа победе на турниру у Дохи, како у синглу, тако и у мушком дублу, у тандему са својим братом Марком. Само пар сати после Новаковог тешког меча… »
Ђоковић убедљив против Џумхура за друго коло Дохе

Ђоковић убедљив против Џумхура за друго коло Дохе

Политика 02.01.2019
ДОХА - Први тенисер света Новак Ђоковић на доминантан начин почео је нову сезону, пошто је у првом колу турнира у Дохи убедљиво савладао Дамира Џумхура из Босне и Херцеговине са 6:1, 6:2. Двоструки победник у Дохи препустио је… »
Сјајан меч у Дохи: Браћа Ђоковић савладали Лајовића и Џумхура (видео)

Сјајан меч у Дохи: Браћа Ђоковић савладали Лајовића и Џумхура (видео)

Хот спорт 02.01.2019
У другом колу турнира у Дохи, дубл који чине Новак и Марко Ђоковић савладали су Душана Лајовића и Дамира Џумхура са 2:1 у сетовима. Ђоковићи су до четвртфинала у дубл конкуренцији стигли после два неизвесна сета и трећег у ком… »
"Дупла победа" Ђоковића! Са братом у полуфинале

"Дупла победа" Ђоковића! Са братом у полуфинале

Мондо 02.01.2019
Марко и Новак успешнији од Душана и Дамира. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Јулиан Финнеи Успешан дан за Новака Ђоковића на турниру у Дохи. Само неколико сати пошто је савладао Мађара Мартона Фучовича и пласирао се у четвртфинале… »
Браћа Ђоковић у полуфиналу турнира у Дохи

Браћа Ђоковић у полуфиналу турнира у Дохи

Нови магазин 02.01.2019
Српски тенисери Новак и Марко Ђоковић пласирали су се у полуфинале турнира у Дохи, пошто су вечерас у четвртфиналу победили Душана Лајовића и Дамира Џумхура из БиХ. Браћа Ђоковић су до тријумфа дошли резултатом 7:5, 3:6 и 10:7… »
Преокрет пробуђеног Ђоковића за четвртфинале у Дохи

Преокрет пробуђеног Ђоковића за четвртфинале у Дохи

Н1 Инфо 02.01.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у осмини финала турнира у Дохи после преокрета победио је Мађара Мартона Фучовича - 4:6, 6:4, 6:1 за нешто више од два часа игре. Мађар је до финиша другог сета пружио сјајан отпор српском… »
Ђоковић: Био је бољи – када ме је ‘сатерао у ћошак’, није било лако да се извучам…

Ђоковић: Био је бољи – када ме је ‘сатерао у ћошак’, није било лако да се извучам…

Хот спорт 02.01.2019
Српски тенисер похвалио је игру свог данашњег ривала. Ђоковић је након преокрета савладао Мартона Фучовича и тако се пласирао у полуфинале турнира у Дохи. Ђоковић је рекао да је Мађар био бољи у првом сету и да је заслуженмо… »
Решена дилема, он је Ђоковићев ривал у борби за полуфинале!

Решена дилема, он је Ђоковићев ривал у борби за полуфинале!

Спортске.нет 02.01.2019
До сада су се само једном састали... Новак Ђоковић је током данашњег поподнева изборио пласман у четвртфинале турнира у Дохи, о његовом преокрету против Мартона Фучовича опширније читајте ОВДЕ, а непуна два сата касније… »
Ђоковић тешко прегрмео Мартона: Новак после велике борбе савладао сјајног Мађара Фучевича

Ђоковић тешко прегрмео Мартона: Новак после велике борбе савладао сјајног Мађара Фучевича

Вечерње новости 02.01.2019
Србин направио преокрет, а сутра игра са Рубљовом или са Базилашвилијем. ТЕЖЕ него што се очекивало Новак Ђоковић је изборио четвртфинале тениског турнира у Дохи. Први рекет света је посла два сата велике борбе, тек у трећем… »
Ђоковић савладао Фучовича у другом колу турнира у Дохи

Ђоковић савладао Фучовича у другом колу турнира у Дохи

Дневник 02.01.2019
Новак Ђоковић савладао је савладао је мађарског тенисера Мартона Фучовича у другом колу турнира у Дохи резултатом 2:1 (4:6, 6:4, 5:1). Овај меч је за нашег тенисера био доста тежи од претходног када је експресно савладао Дамира… »
Лајовић преко Беранкиса у четвртфинале, следи Чекинато

Лајовић преко Беранкиса у четвртфинале, следи Чекинато

Дневник 02.01.2019
ДОХА: Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у четвртфинале турнира у Дохи, пошто је данас савладао Литванцаа Рикардаса Баранкаса 7:6 (7:4), 0:6, 7:5. Лајовићев наредни ривал биће Италијан Марко Чекинато. Турнир у Дохи игра се… »
Је л' то био Новак Ђоковић или Роки Балбоа?

Је л' то био Новак Ђоковић или Роки Балбоа?

Спортске.нет 02.01.2019
Занимљив коментар репортера одмах по завршетку меча између Новака Ђоковића и Мартона Фучовича. Пренели смо нешто раније, Новак Ђоковић је данас водио велику борбу у Дохи против 26-годишњег Мађара Мартона Фучовича, на крају је… »
Ђоковић: Извукао сам се као Роки из конопаца

Ђоковић: Извукао сам се као Роки из конопаца

Н1 Инфо 02.01.2019
Званични спикер је Новака Ђоковића на крају меча упоредио са легендарним Рокијем Балбоом. Признао је и сам Новак да је поређење са „пастувом из Пенсилваније” идеално за меч против Мађара, који је завршен победом српског аса… »
"Тврд орах" Фучович: Новак се нарадио за четвртфинале

"Тврд орах" Фучович: Новак се нарадио за четвртфинале

Мондо 02.01.2019
Ђоковић изгубио сет у другом колу турнира у Дохи, али успео да избори пласман међу осморицу најбољих. Мартон Фучович жестоко је намучио Новака Ђоковића у другом колу турнира у Дохи. Мађар, који на АТП листи заузима 36. место… »
Лоша процена Фучовича вратила фрустрираног Ђоковића у живот

Лоша процена Фучовича вратила фрустрираног Ђоковића у живот

Моззарт спорт 02.01.2019
Био је Мађар на прагу великог изненађења у другом колу превише вреле и влажне Дохе, али је наш ас ипак успео да се извуче. Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић прошао је кроз прави пакао у другом колу турнирра у Дохи против… »
АТП Доха: Ђоковић се прво мучио, а онда сломио Мађара (видео)

АТП Доха: Ђоковић се прво мучио, а онда сломио Мађара (видео)

Хот спорт 02.01.2019
Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале турнира у Дохи, пошто је савлдао Мађара Мартона Фућовића са 2:1 (4:6, 6:4, 6:1). Збрисао је са терена Новак Ђоковић јуче Дамира Џумхура, а данас се нешто више намучио против још једног… »
Мађар намучио Новака, преокрет за четвртфинале Дохе!

Мађар намучио Новака, преокрет за четвртфинале Дохе!

Спортске.нет 02.01.2019
Фучовић је сат и по мучио Новака, а онда је уследио први Ђоковићев брејк и све се променило... У мечу осмине финала турнира у Дохи, Новак Ђоковић је данас после доста муке савладао Мађара Мартона Фучовича са 2:1, по сетовима 4:6… »
Ђоковић: Био сам сатеран у ћошак

Ђоковић: Био сам сатеран у ћошак

Вести онлине 02.01.2019
Српски тенисер победио је у другом колу Мађара Мартона Фучовича. Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале турнира у Дохи после победе над Мађарем резултатом 2:1 и то после преокрета, а после меча дао је кратку изјаву са терена. -… »
Ђоковић после преокрета стигао до четвртфинала у Дохи

Ђоковић после преокрета стигао до четвртфинала у Дохи

Вести онлине 02.01.2019
Српски тенисер резултатом 2:1 до наредне рунде такмичења. Новак Ђоковић успешан је И у другом колу тирнира у Дохи, пошто је победио Мађара Мартона Фучовића (36. на АТП листи), резултатом 2:1, по сетовима 6:4, 4:6, 1:6 и тако се… »
Сликовито: Дамир Џумхур на једноставан начин описао пораз у Дохи (фото)

Сликовито: Дамир Џумхур на једноставан начин описао пораз у Дохи (фото)

Хот спорт 02.01.2019
Босанско-херцеговачки тенисер Дамир Џумхур огласио се данас на друштвеним мрежама после пораза од Новака Ђоковића у Дохи. Није имао Дамир шта да тражи у двобоју са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем. Српски ас је славио… »
Лајовић са дна до врха

Лајовић са дна до врха

Мондо 02.01.2019
Душан Лајовић играће у четвртфиналу турнира у Дохи. Фото: МН Пресс Душан Лајовић стигао је до друге победе на турниру у Дохи. Пласман међу осам најбољих обезбедио је у веома узбудљивом дуелу против Литванца Рикардаса Беранкиса… »
Џумхур потврдио "блиски сусрет треће врсте"

Џумхур потврдио "блиски сусрет треће врсте"

Спортске.нет 02.01.2019
Новакови противници требало би да баце поглед на оно што је Дамир Џумхур написао након дуела са најбољим на свету. Српски тенисер Новак Ђоковић "почистио" је у уторак Дамира Џумхура на старту турнира у Дохи. Најбољем на свету… »
Џумхур: Управо сам играо против ванземаљца

Џумхур: Управо сам играо против ванземаљца

Мондо 02.01.2019
Мање од једног сата, тачније 55 минута, било је потребно Новаку Ђоковићу да савлада Дамира Џумхура у првом колу АТП турнира у Дохи. Толико је и бх. тенисеру било довољно да схвати да је играо са "ванземаљцем". Нова година… »
Три Србина и један Босанац дошли у Доху...

Три Србина и један Босанац дошли у Доху...

Моззарт спорт 02.01.2019
Делује као почетак доброг вица, али заправо се ради о дуелу дублова са турнира у престоници Катара који вечерас играју браћа Ђоковић против Лајовића и Џумхура. Јако је кренуо у 2019. Новак Ђоковић. Након веома интензивног… »
Најава дана (среда, 2. јануар): Вечити у Еврокупу, Ђоковић и наравно Енглези

Најава дана (среда, 2. јануар): Вечити у Еврокупу, Ђоковић и наравно Енглези

Моззарт спорт 02.01.2019
Погледајте који нас занимљиви спортски догађаји очекују данас... 7736: Н. ЂОКОВИЋ – М. ФУЧОВИЧ, 15.00 (Тенис, АТП Доха) Не би трербало најбољи тенисер света да има проблема у другом колпу турнира у Дохи. Јуче је препустио смао… »
Ђоковић: Џумхур био нервозан, може он боље

Ђоковић: Џумхур био нервозан, може он боље

Н1 Инфо 02.01.2019
Најбољи тенисер на свету Новак Ђоковић истакао је после победе над Дамиром Џумхуром у првом колу АТП турнира у Дохи да је задовољан резултатом и чињеницом што је на терену провео мало времена. Ђоковић је за само 55 минута… »
Новак у Дохи причао о шетњи с камилом: Прво сам се уплашио, али смо се спријатељили (видео)

Новак у Дохи причао о шетњи с камилом: Прво сам се уплашио, али смо се спријатељили (видео)

Вечерње новости 01.01.2019
Било је поприлично забавно. На овај турнир увек дођем поприлично рано, имао сам неколико дана за тренинге и ствари ван терена. Да, прошетао сам са камилом, први пут у животу и био сам уплашен у почетку, рекао је Новак. Новак… »

Вести дана »