Povezane vesti
Udata je, a u zadruzi ima ljubavnika! Suzana puca po šavovima a Miki je ucenjuje: Ne mogu više ovako! Imamo veliki problem…
Kurir 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perić ne prestaju da se svađaju! Iako su imali dobar odnos gde su jedno drugo opuštali dugim razgovorima, njih dvoje su u poslednjih nekoliko dana počeli da se sukobljavaju. "Ja sam tebi rekao da mi samo imamo problem u… »
Udata je a u Zadruzi ima ljubavne probleme: Miki priznao Suzani: "Ja ne mogu više ovako"
Blic 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perović se uprkoso tome što je udata ponašaju kao pravi ljubavni par u "Zadruzi". Čas se svađaju, čas se mire, ali sada su rešili i da porazgovaraju na tu temu. Miki je došao kod Suzane i rekao joj: - Ja sam tebi rekao da mi samo… »
Vesti dana »
Rast industrijske proizvodnje u maju: 0,3 odsto u odnosu na isti mesec 2025.
N1 Info pre 20 minutajoš 37 povezanih
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 15 minutajoš 33 povezane
Od Lava na Lionu do gazele na "Gazeli": Reakcije na novi spomenik na Terazijama preplavile društvene mreže (foto)
Euronews pre 20 minutajoš 29 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji: Sombor u 15 časova najtopliji grad sa 40 stepeni, u Beogradu izmereno 39
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 73 povezane
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
Glas Zaječara pre 2 satajoš 51 povezana