Povezane vesti
Udata je, a u zadruzi ima ljubavnika! Suzana puca po šavovima a Miki je ucenjuje: Ne mogu više ovako! Imamo veliki problem…
Kurir 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perić ne prestaju da se svađaju! Iako su imali dobar odnos gde su jedno drugo opuštali dugim razgovorima, njih dvoje su u poslednjih nekoliko dana počeli da se sukobljavaju. "Ja sam tebi rekao da mi samo imamo problem u… »
Udata je a u Zadruzi ima ljubavne probleme: Miki priznao Suzani: "Ja ne mogu više ovako"
Blic 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perović se uprkoso tome što je udata ponašaju kao pravi ljubavni par u "Zadruzi". Čas se svađaju, čas se mire, ali sada su rešili i da porazgovaraju na tu temu. Miki je došao kod Suzane i rekao joj: - Ja sam tebi rekao da mi samo… »
Vesti dana »

Profesor Joler: Univerzitet u Novom Sadu je pod okupacijom naoružanih ljudi
N1 Info pre 20 minutajoš 47 povezanih

Masovna pucnjava u školi u Americi, dvoje dece ubijeno, 17 ranjeno: Napadač ispalio između 50 i 100 metaka
Mondo pre 8 minutajoš 24 povezane

Turska se ne šali: Letonci deklasirani na startu Evrobasketa! Đoković se mučio pa rutinirao rivala: Svajdi sat vremena snage za Novaka!
Hot sport pre 10 minutajoš 33 povezane

"Nije bilo baš sjajno": Novak Đoković se oglasio nakon pobede nad Amerikancem
Večernje novosti pre 40 minutajoš 39 povezanih

„Nova“ piše: Kako je režim pretvorio Srbiju u sigurnu kuća za prognane tajkune i ratne profitere
Nova pre 40 minutajoš 25 povezanih