Povezane vesti
Udata je, a u zadruzi ima ljubavnika! Suzana puca po šavovima a Miki je ucenjuje: Ne mogu više ovako! Imamo veliki problem…
Kurir 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perić ne prestaju da se svađaju! Iako su imali dobar odnos gde su jedno drugo opuštali dugim razgovorima, njih dvoje su u poslednjih nekoliko dana počeli da se sukobljavaju. "Ja sam tebi rekao da mi samo imamo problem u… »
Udata je a u Zadruzi ima ljubavne probleme: Miki priznao Suzani: "Ja ne mogu više ovako"
Blic 02.01.2019
Miki Đuričić i Suzana Perović se uprkoso tome što je udata ponašaju kao pravi ljubavni par u "Zadruzi". Čas se svađaju, čas se mire, ali sada su rešili i da porazgovaraju na tu temu. Miki je došao kod Suzane i rekao joj: - Ja sam tebi rekao da mi samo… »
Vesti dana »
Pogledajte brutalnu koreografiju Firmaša, navijači Vojvodine zasuli bakljama teren i prekinuli meč
Telegraf pre 45 minutajoš 61 povezana
"Ili dogovor ili će biti desetkovani" Tramp oči u oči sa Sijem posle 9 godina: Dok on preti Iranu, Kinezi mu poručuju da je snob
Blic pre 2 satajoš 61 povezana
Poslanici Skupštine Srbije završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona u četvrtak
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 45 minutajoš 73 povezane
Zelenski: Rusija je napala Ukrajinu stotinama dronova, stradalo šest osoba
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih