Povezane vesti
Dina mu napala bivšu zbog laži, pa kontroverzni mma borac preuzeo kormilo: Može do sutra da poriče, ali seksa je bilo! Šok…
Kurir 02.01.2019
Ilijana Vagić oštro je osudila odnos Dine Galorini i Bakija B3, što joj ćerka srpske heroine nije prećutala. "Ti meni nešto kažeš, a bila si sa oženjenim Benjaminom, imali ste i odnose. To mi je rekla i tvoja najbolja drugarica Šmizla", izjavila je Dina… »
Skandal! Ilijana je imala je se*s sa oženjenim, a onda se uživo u vilu uključio on i otkrio sve
Kurir 02.01.2019
Ilijana Vagić i Dina Galorini oštro su se posvađale tokom emisije "Jutarnja kafica". Naime, Vagićeva je oštro osula paljbu na Dinin odnos sa oženjenim Bakijem B3, a takmičarka je imala argument koji je podigao veliku prašinu. - Ti meni nešto kažeš, a… »
Vesti dana »

Inflacija u Srbiji blago pala, voće rekorder poskupljenja
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 26 povezanih

Stiže novo poskupljenje: Cena grejanja biće veća za šest odsto, evo koliko će iznositi račun za stan od 60 kvadrata
Nova pre 5 satijoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 33 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove mere države već daju rezultate Očigledno je i vidljivo smanjenje cena, prvi izveštaj tržišne inspekcije u ponedeljak
Alo pre 5 minutajoš 16 povezanih