Povezane vesti
Kešelj: Žao mi je što ranije nisam otkrio "četvorku"
Mondo 03.01.2019
"Mogu da raširim odbranu, da uzmem 'otvoren' šut...", rekao je jedan od junaka prve Zvezdine pobede u Top 16 fazi Evrokupa. U završnici meča, kada je Zvezdi bilo najteže protiv Limoža, Filip Čović i Marko Kešelj preuzeli su inicijativu i poveli… »
Zvezda u punom Pioniru pobedila Limož
Politika 03.01.2019
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Limož sa 83:71 (25:16, 15:16, 18:21, 25:18) u prvoj utakmici Grupe G Evrokupa. Zvezdu je do pobede predvodio Bili Beron sa 13 poena, dok je Filip Čović postigao 12, a po 11 su dodali Boriša Simanić i… »
Trio koji je prelomio
Mozzart sport 03.01.2019
Filip Čović, Marko Kešelj i Boriša Simanić su bili odlučujući faktor u pobedi Crvene zvezde protiv Limoža u prvoj utakmici TOP 16 faze Evrokupa (83:71). Nismo gledali previše utakmica otpočetka sezone u kojima u Filip Čović, Marko Kešelj i… »
Tomić: Timskom igrom do pobede
RTS 03.01.2019
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Limož u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa. Trener Milan Tomić i prvotimci Marko Kešelj, Filip Čović i Boriša Simanić složni su da je pobedu donela timska igra. Zvezda je odigrala veoma kvalitetno i zrelo tokom… »
Kešelj: Najlepši rođendanski poklon; Čović: Tako se pogodilo
Večernje novosti 03.01.2019
Na treningu dobijamo samopouzdanje i kroz dobru odbranu - kaže Marko. Snaga tima je da svaku utakmicu neko drugi “iskoči” - objašnjava Filip. Imao je Marko Kešelj priliku da na najbolji način proslavi svoj 31. rođendan. Odličnim potezima u… »
Kešelj: Doživeo sam svašta, i pravdu i nepravdu...
N1 Info 03.01.2019
Krilni košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj ističe da mu znači dobra partija u pobedi nad Limožom 83:71 u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa. On je upisao 9 poena i 3 skoka. „Verujem u sebe, imam već godine iskustva, to dolazi kao posledica… »
Čović: Na svakom meču neko drugi "iskoči"
N1 Info 03.01.2019
Košarkaši Crvene zvezde uspešno su startovali Top 16 fazu Evrokupa, a u Beogradu su bili bolji od francuskog Limoža, a jedan od junaka meča bio je iskusni plejmejker Filip Čović. Košarkaši Crvene zvezde slavili su u prvom kolu grupe G u Evrokupu… »
"Koja je dobra vest? Da vam Dobrić nije možda brat..."
N1 Info 03.01.2019
Trener Crvene zvezde Milan Tomić posle pobede protiv Limoža i ne baš najboljeg izdanja svog tima istakao je da je očekivao takvu utakmicu. Crveno-beli su Top 16 Evrokupa počeli trijumfom, a Tomić je pojasnio i zbog čega je više voleo da prvi meč… »
Simanić: Dajem sve od sebe i tako ću nastaviti; Čović: Snaga tima je da uvek neko drugi iskoči
Hot sport 03.01.2019
Košarkaši Crvene zvezde savladali su u na startu druge faze Evrokupa ekipu Limoža i tako na dobar način nastavili takmičenje. Zvezda je odigrala dobru utakmicu, imala prednost od samog starta i to je na kraju materijalizovala. U izvanrednoj formi u… »
Tomić o poverenju ukazanom rezervnim igračima: Trenerski instinkt, rizik nikad
Večernje novosti 02.01.2019
Imam poverenje u svih 15, izabrao sam ih letos i odgovoran sam za njih - istakao je strateg Crvene zvezde posle pobede nad Limožom u Evrokupu. TRENER Crvene zvezde Milan Tomić očekivao je tešku utakmicu protiv Limoža na startu druge faze Evrokupa… »
Čović zvezdin DžOKER: Zvezda pobedom protiv Limoža načela novu godinu i Top 16 Evrokupa
Večernje novosti 02.01.2019
Drugi plejmejker pogađao i “pakovao” poene saigračima u poslednjoj četvrtini. MOŽDA teže nego što su neki očekivali, košarkaši Crvene zvezde su slomili otpor francuskog Limoža na startu top 16 faze Evrokupa – 83:71. Za pobednički ulazak u… »
Ubedljiva pobede Zvezde
Danas 02.01.2019
Na startu top 16 faze Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu francuski Limož sa 83:73 (25:16, 15:16, 18:21, 25:18) i istakli kandidaturu za plasman u završnicu takmičenja. Crveno-beli su sve vreme imali prednost i činilo… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 9 satijoš 1 povezana
Danas u 16 časova na Trgu Slavija protest studenata, poljoprivrednika i građana
Pravda pre 31 minutajoš 1 povezana