Повезане вести

Трумп сам у Бијелој кући за празнике: Никога осим снајпериста

Трумп сам у Бијелој кући за празнике: Никога осим снајпериста

Ал Јазеера 03.01.2019
Друштво му је чинило само осигурање, које, према Трумповим ријечима, и није превише друштвено. Блокада америчке владе ушла је у 12. дан, а предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп од самог је почетка кризе готово… »
Драма: Сам у Белој кући; Главна улога: Доналд Трамп

Драма: Сам у Белој кући; Главна улога: Доналд Трамп

Блиц 03.01.2019
Блокада америчке владе ушла је у 12. дан, а председник САД Доналд Трамп је од самог почетка кризе готово сам у Белој кући. Док су његови сарадници отпутовали на божићни и новогодишњи одмор, а његова породица у резиденцију… »
Трамп сам у Белој кући, није му лако: Породица ми је отишла, био сам усамљен! Ту су били само снајперисти, али они неће да се…

Трамп сам у Белој кући, није му лако: Породица ми је отишла, био сам усамљен! Ту су били само снајперисти, али они неће да се…

Курир 03.01.2019
Доналд Трамп прославио је, како сам каже, "Божић из ноћне море". Док му је породица била у резиденцији на Флориди, а сарадници отпутовали због празника, амерички председник био је сам у великој Белој кући. "Знате, био сам у Белој… »
Трамп: Делимична блокада владе - док год је потребно

Трамп: Делимична блокада владе - док год је потребно

Вечерње новости 03.01.2019
Амерички председник је најавио да ће његови званичници за унутрашњу безбедност упутити молбу за изградњу зида на граници са Мексиком током брифинга лидера Конгреса у Белој кући. Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да… »
Пукао Трампов састанак с конгресменима: Нико не попушта, влада и даље блокирана!

Пукао Трампов састанак с конгресменима: Нико не попушта, влада и даље блокирана!

Курир 03.01.2019
ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп и конгресни лидери на састанку у Белој кући нису постигли никакав договор о окончању делимичне блокаде владе, која траје већ 12 дан. Трамп не одустаје од захтева да се у предлогу закона… »

Вести дана »