Povezane vesti
Trump sam u Bijeloj kući za praznike: Nikoga osim snajperista
Al Jazeera 03.01.2019
Društvo mu je činilo samo osiguranje, koje, prema Trumpovim riječima, i nije previše društveno. Blokada američke vlade ušla je u 12. dan, a predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump od samog je početka krize gotovo sâm u Bijeloj… »
Tramp sam u Beloj kući, nije mu lako: Porodica mi je otišla, bio sam usamljen! Tu su bili samo snajperisti, ali oni neće da…
Kurir 03.01.2019
Donald Tramp proslavio je, kako sam kaže, "Božić iz noćne more". Dok mu je porodica bila u rezidenciji na Floridi, a saradnici otputovali zbog praznika, američki predsednik bio je sam u velikoj Beloj kući. "Znate, bio sam u Beloj kući potpuno sam… »
Drama: Sam u Beloj kući; Glavna uloga: Donald Tramp
Blic 03.01.2019
Blokada američke vlade ušla je u 12. dan, a predsednik SAD Donald Tramp je od samog početka krize gotovo sam u Beloj kući. Dok su njegovi saradnici otputovali na božićni i novogodišnji odmor, a njegova porodica u rezidenciju Mar-a-Lago na Floridi… »
Tramp: Delimična blokada vlade - dok god je potrebno
Večernje novosti 03.01.2019
Američki predsednik je najavio da će njegovi zvaničnici za unutrašnju bezbednost uputiti molbu za izgradnju zida na granici sa Meksikom tokom brifinga lidera Kongresa u Beloj kući. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će delimična… »
Pukao Trampov sastanak s kongresmenima: Niko ne popušta, vlada i dalje blokirana!
Kurir 03.01.2019
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp i kongresni lideri na sastanku u Beloj kući nisu postigli nikakav dogovor o okončanju delimične blokade vlade, koja traje već 12 dan. Tramp ne odustaje od zahteva da se u predlogu zakona nađe pet milijardi… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 42 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 55 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Pogledajte kako večeras izgledaju Terazije: Ulice prepune građana, atmosfera veličanstvena
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 6 satijoš 35 povezanih